Faldt kropsholdning symptomer

07/17/2011 by admin

Faldt kropsholdning symptomer

Det er let at få øje på nogen med dårlig kropsholdning. En afrundet øvre ryg og skuldre er afslørende tegn. Hvis du har haft dårlige arbejdsstillinger i lang tid, kan du ikke selv mærke det. Dårlig kropsholdning over en længere periode kan forårsage smerte, skade og deformitet.

Smerter

Den simple handling af slouching med dit hoved, skuldre og ryg afrundet frem kan forårsage smerter i kæben, skuldre og ryg og forårsage kronisk hovedpine. I "Illustreret og sociale humanbiologi," sagde forfatter Brian Beckett, god kropsholdning hjælper dig stå oprejst med den mindste mængde af muskelarbejde. Jo værre din kropsholdning bliver, den større indsats skal du øve at sidde, stå og selv køre. Når kroppen er ubalanceret, det bærer overvægt og er udsat for træthed, ømme og kroniske smerter.

Skade

Dårlig kropsholdning kan forårsage rygsøjlen bliver unaligned. Rygsøjlen spiller en afgørende rolle i at holde din krop sammen, så når det er ude af trit, du kan opleve smerter og/eller skader på brystkassen og dens indkapslet organer, herunder hjertet og lungerne. Begge organer i fordøjelsessystemet og blodkarrene kan komprimeres, så godt, sagde Beckett. Dette kan i sidste ende føre til mave, vejrtrækning og hjerte problemer.

Deformitet

God kropsholdning fremmer ordentlig ben og orgel justering, og giver dine muskler, led og ledbånd kan fungere korrekt. Rick Allen, en kiropraktor, massør og dans studerende, sagde langsigtede dårlig kropsholdning kan forårsage ændringer i dine knogler og blødt væv, resulterer i ben sporer, intervertebrale disken skader og fibrotisk arvæv. Han sagde, at det også kan påvirke blodgennemstrømningen til rygmarven, som kan forårsage skader på neurale væv. Hvis du bruger dårlig kropsholdning dagligt ud af vane, kunne med tiden ændres strukturen i dine knogler og væv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com