Hvad er fordelene ved en fodbad?

07/09/2011 by admin

Hvad er fordelene ved en fodbad?

For dem, hvis job kræver dem til at være på deres fødder hele dagen, afsluttes mange dage med smerter. Dårlige valg i sko, samt blærer, knyster og andre fodproblemer bidrage til smerte. Dine fødder bære stress af hele din vægt. Sandheden er, når dine fødder ondt, du ondt over det hele. Men en lille pause og et varmt fodbad kan tage væk alt ubehaget.

Afslapning

Den oplagte fordel til et fodbad er afslapning til fødder og ankler. Det opvarmede vand varmer kolde fødder, mens vibrationerne slappe muskler, sener og ledbånd i fødderne. Ømme fødder kan føles som en tandpine som de dunke. Beroligende varme vandet beroliger ned smerte når fødderne er afslappet.

Smertereduktion

Iblødsætning fødderne i et varmt fodbad, som indeholder en kop Epsom salt kan være terapeutisk for dem, der har gigt i fødderne. Denne sygdom degenererer de små led i fødder og tæer. Walking får fødderne til at svulme op og smerte, gør fødder føler brændende varm på bunden. Et fodbad beroliger smerte, hvorefter resten og elevation kan reducere hævelser.

Øge omsætning

Massere fodbad er blevet populære for mennesker med fodproblemer. Disse er badekar med vandstråler der forsigtigt men kraftigt massage fødder, øge omsætning og lindre spændinger. Hot tubs er fantastisk til dette, da du kan fordybe hele din krop i det varme vand, så jets at massere din nederste del af ryggen og fødder samtidig. Jetted fodbad fungerer på samme måde, men koncentrere sig om bare fødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com