Kan Adipex gøre dig søvnig?

12/20/2011 by admin

Kan Adipex gøre dig søvnig?

Adipex er et varemærke for prescription drug phentermin. Det er en appetitnedsættende, der typisk er i forbindelse med kost og motion til behandling af fedme. Som med de fleste receptpligtig medicin, der er væsentlige bivirkninger til Adipex, at patienter skal være klar over, omfatte effekter på søvnmønstre.

Funktioner

Adipex er en potent stimulerende og appetitnedsættende, der er lignende i naturen på amfetamin. Det er vanedannende og kendt som et rekreativt stof misbrug, så man bør sikre din recept er sikret. Adipex bør tages nøjagtigt som foreskrevet, for kun så længe ordineret og kun i det beløb, der er ordineret. Denne medicin er ikke beregnet til langvarig brug og seponeres efter et par uger.

Effekter

Langvarig eksponering for høje doser af Adipex kan have alvorlige konsekvenser, herunder ændringer i personlighed, hyperaktivitet, hudproblemer, irritabilitet og søvnløshed. Denne medicin bør ikke træffes inden for 10 timer efter sengetid. For at undgå problemer med at sove, er det typisk anbefales at tage denne medicin med vand før morgenmaden.

Advarsel

Adipex forårsager ikke døsighed, men det kan forårsage uklar tænkning og forringe patientens evne reagere hurtigt på skiftende situationer. Det er muligt for patienter at være vågen endnu ikke i stand til at reagere hensigtsmæssigt på grund af der nedsat mental tilstand. Det anbefales derfor, at patienterne tager denne medicin bør afstå fra drift maskiner, kørsel eller deltage i andre aktiviteter, der kræver mental årvågenhed. Drikke alkohol, mens at tage Adipex ikke anbefales, da dette kan øge de potentielle bivirkninger af dette stof.

Tilbagetrækning

Ekstrem træthed er en karakteristiske tilbagetrækning symptom på længere sigt patienter. Patienter bør ikke forlade tager dette stof pludselig uden først at konsultere en kvalificeret læge. Dette stof kan kræves gradueret fravænning, indtil medicinen er helt ude af patientens system.

Bivirkninger

Nogle patienter kan udstille allergiske reaktioner over for Adipex herunder hævelse af ansigt eller læber, åndedrætsbesvær eller nældefeber. Allergiske reaktioner kan også omfatte brystsmerter, ujævne hjerteslag, svimmelhed, forvirring, forhøjet blodtryk eller følelser af forvirring. Disse bivirkninger kan kræve akut-medicinsk behandling. Mindre alvorlige bivirkninger kan omfatte hovedpine, rysten, søvnløshed, nervøsitet, tørre mund, angst eller kløe. Hvis nogen af disse symptomer bliver anmassende, patienten bør rådføre sig med hans eller hendes læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com