Hvordan man beregne tilbagetagelse

12/17/2011 by admin

Hvordan man beregne tilbagetagelse

Når det kommer til i sundhedspleje industri, mange hospitaler, skadestuer, akut behandling menigheder og medicinske faciliteter holde styr på noget, der hedder "tilbagetagelse sats." Tilbagetagelse refererer til patienter, der er genoptaget i samme anlæg efter udpumpes tidligere fra denne facilitet for den samme medicinske tilstand. Beregning af tilbagetagelse priser er relativt let at finde ud af ved at følge nogle få trin.

Instruktioner

• Bestemme vinduet tilbagetagelse sats. Forskellige medicinske faciliteter bruge forskellige mængder af tid til at beregne en tilbagetagelsesaftale. På Mayo Clinic, for eksempel, bruger de en syv-dages vindue. Andre medicinske faciliteter kan bruge en 15 eller endog 30 dages vindue som grundlag for når nogen betragtes som "tilbagetages." Bestemme vinduet for din medicinsk facilitet.

• Tælle antallet af patienter, der blev genoptaget i vinduet tilbagetagelse. Mens disse numre ikke er let tilgængelige for offentligheden, kan en person kalder hospital eller medicinsk facilitet og spørge dem, hvis de udgiver tilbagetagelse sats statistik. Nogle hospitaler offentliggør antallet af patienter, der blev genoptaget fordi når antallet er lav, det understøtter kvaliteten af deres pleje. Der er også USA 's regering agenturer, såsom Centers for Medicare og Medicaid Services, der samler tilbagetagelse sats oplysninger og udgive det for offentlig visning.

• Opdele antallet af patienter, der blev genoptaget af det samlede antal patienter, der blev set og behandlet på en medicinsk facilitet. Som et eksempel, lad os sige at 33 mennesker blev genoptaget i et hospital, der så 1000 patienter over en periode på 30 dage. Brug 30 dage som vores vindue, blot dividere 33 med 1000 til at beregne dit svar af 0.033 eller 3,3 procent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com