Hvordan du kan diagnosticere generel angst

10/08/2011 by admin

Hvordan du kan diagnosticere generel angst

Professionel diagnose af generaliseret angst, også kendt som generaliseret angst, er generelt lavet af en psykiater efter et komplet psykiatriske eksamen og evaluering, som omfatter natur og sigt af psykiske symptomer, de virkninger, at angst kan have haft på arbejde, social og generelle liv funktion og mulighed for at andre psykiatriske sygdomme eller lidelser kan være til stede.

Instruktioner

Forbered dig på at diagnosticere generel angst

• Lav en liste med datoer for debut af din fysiske symptomer, der kan være tegn på generel angst. Disse kan omfatte brystsmerter, hjertebanken og hurtig puls, åndedrætsbesvær, mavesmerter eller gastrointestinale problemer, menstruationscyklus uregelmæssigheder, krop temperatur spørgsmål og problemer i seksuel funktion.

• Overveje at se din PCP (primære sundhedstjeneste læge) eller en psykiater om generel angst, hvis du oplever overdreven og ukontrollabel angst eller bekymre sig for mindst 6 måneder og du har svært ved at fungere i din personlige, arbejde eller sociale liv.

• Tale med din PCP om din fysiske symptomer, der kan være forbundet med andre medicinske problemer eller generel angst. Din læge kan udføre medicinsk evalueringer og test, gennemgå din historie og overveje at gøre en henvisning til en psykiater eller andre terapeut.

• Følg en direkte kæde af henvisninger og aftaler fra din PCP til en licenseret psykiater så at din diagnose og behandlinger vil blive dækket, hvis det er muligt, af forsikring.

Spørg din psykiater at diagnosticere generel angst

• Aftal tid og bede din psykiater at diagnosticere arten og årsagerne til de medicinske og psykiatriske symptomer, som du mener kan være forårsaget af generaliseret angst.

• Gennemgå din nuværende eller seneste medicin, brug af alkohol eller andre stoffer og de seneste stressende episoder med din psykiater til at kontrollere for eventuelle faktorer, der kan bidrage til angst.

• Oplyse din psykiater af enhver medicinsk diagnostiske tests, der kan er allerede afsluttet af din PCP. Dette kan spare tid og penge ved at undgå gentagelser test.

• Kommunikere effektivt med din psykiater for at sikre du forstå den nøjagtige karakter af diagnosen og den sandsynlig prognose baseret på forskellige behandlingsmetoder og strategier.

Tips & advarsler

  • Når en formel diagnose er foretaget af en professionel psykiater, kan du fortsætte med at se på diagnosticering psykiater eller overveje andre terapeutiske muligheder. Den psykiater formelle diagnose kan være nødvendigt for forsikringsdækning eller ordination af medicin til behandling af din lidelse.
  • Føle ikke at du skal vente 6 måneder for at få hjælp eller modtage en diagnose, hvis dine symptomer alvorligt forstyrre din evne til at fungere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com