Definitionen af et medicinsk fakturering erklæring

08/08/2011 by admin

Definitionen af et medicinsk fakturering erklæring

Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) anført, baseret på 2009 data, levetid i USA er stigende, mens dødeligheden er faldende. Dette er til dels fordi folk får flere lægehjælp--ifølge American Academy af praktiserende læger (AAFP), den gennemsnitlige enkelte ser deres læge mindst tre gange om året. Alle disse besøg involverer medicinsk fakturering erklæringer. Disse erklæringer vedrører den finansielle side af medicin.

Definition

En faktureringsopgørelse er et formelt dokument, der identificerer tjenester eller varer, som en person har købt. En medicinsk faktureringsopgørelse er således et dokument, der identificerer afgifter vurderet for lægelige ydelser og produkter.

En medicinsk fakturering prøve fastsat af gruppen sundhed viser, at en medicinsk faktureringsopgørelse giver grundlæggende data, der identificerer de tjenester eller varer leveres i medicinsk behandling, samt udgifterne til disse tjenesteydelser eller varer. Men, medicinsk fakturering udtalelser også kan omfatte patient kontonummeret, patient adresse, navnet på forsikringsselskabet involveret (hvis relevant) og hvor længe afgiften har været aktiv. En moderne medicinsk faktureringsopgørelse kan også omfatte et sted for at skrive i et kreditkortnummer og kontaktoplysninger til klargøreren for sætningen.

Funktion

Medicinsk fakturering erklæringer itemize enhver afgift, som en person har erhvervet for lægehjælp over en given periode. De viser hvad dollaren størrelsen af disse afgifter forsikring har dækket, samt det beløb i dollar som patienten stadig er ansvarlig for at betale. De også identificere behandleren. Medicinsk fakturering erklæringer dermed alert patienter, at penge er på grund af en bestemt sundhedsperson eller institution.

Brugere

Enhver medicinsk professionel eller medicinsk institution kan bruge medicinsk fakturering erklæringer. Dette omfatter læger, der praktiserer ikke-vestlige medicin (fx akupunktur). Forsikringsselskaber også gøre brug af indledende medicinsk fakturering udtalelser, når de vurderer påstande som et middel til at bekræfte at en læge ordineret eller leveret medicinsk varer eller tjenesteydelser.

Nøjagtighed

2009 data fra Bureau of Labor Statistics viser, at sundhedssektoren industrien er den største af alle industrier, tegner sig for over 14,3 millioner arbejdspladser. Hvert enkelt individ, der besidder en sundhedspleje position er involveret i medicinsk fakturering, enten direkte eller indirekte. ConsumerReports.org rapporterer imidlertid, at så mange som 8 ud af 10 medicinsk fakturering udtalelser har nogle form for fejl. Da forbedre denne fattige nøjagtighed er en høj prioritet, foretrækker medicinske faciliteter nu bill klargørere at få medicinsk fakturering uddannelse. Denne uddannelse forklarer giver/fejl detektionsteknikker, faktureringskoder, hvad former er nødvendige og sådan fil/proces krav, ifølge DoctorsMedicalBilling.com.

Forberedelse

I fortiden var medicinsk fakturering udsagn håndskrevne dokumenter, ifølge Charteroo. Det gjorde processen af medicinsk fakturering, tidskrævende og udsat for menneskelige fejl. I 2010, bedre teknologi såsom specialiseret softwareprogrammer tillader enkeltpersoner i det medicinske område til at forberede fakturering erklæringer med færre fejl og større effektivitet. I virkeligheden, er medicinsk fakturering sætninger nu så let at tilberede, at talrige virksomheder tilbyder arbejde fra hjemmet positioner i medicinsk erklæring forberedelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com