Hvordan man kan øge stofskiftet med en banan & Apple kost

06/26/2010 by admin

Hvordan man kan øge stofskiftet med en banan & Apple kost

En af mest kritiske komponenter i at tabe vægt og øge energi øge kroppens stofskifte. Ændringer i indhold og hyppigheden af din sædvanlige kost er en måde at øge stofskiftet samtidig opretholde en sund livsstil. En kost af æbler og bananer er en metode til at forynge din krop med kalorier, naturligt sukker og kalium samtidig sænke dit daglige kalorieindtag.

Instruktioner

• Øge frekvensen i som du spiser i løbet af dagen, samtidig reducere portionsstørrelserne pr. måltid. For eksempel, spiser den gennemsnitlige voksne tre store måltider om dagen. Med en banan og æble kost, vil du spise fem til seks små måltider med de ekstra måltider består af en banan eller æble.

• Spis en banan, kombineret med et diuretikum som kaffe eller te, hver morgen til at støtte i fordøjelsesprocessen hele dagen. Efter hver kost forbedrer en banan i starten af din dag funktionen af mave-sporet, hvilket resulterer i hurtigere nedbryde af enhver mad du indtager under efterfølgende måltider.

• Forbruge en banan og æble lige før aerobe eller anaerobe øvelse. Sukker fra apple giver hurtig energi for at støtte din træning, mens kalium fra banan forhindrer mælkesyre opbygge på musklerne. Længere træning forbrænde mere fedt og øge dit stofskifte.

Tips & advarsler

  • Altid forbruge nok kalorier for kroppen at funktion hele dagen. Forbruge færre kalorier end kroppen har brug for at arbejde kan resultere i træthed eller mulige udfald.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com