Gigt & generaliseret smerte

09/13/2011 by admin

Gigt & generaliseret smerte

Patienter, der lider med gigt smerter vil være glad for at lære, at der er forskellige veje til lindring. Høring af en læge om, hvilken metode er rigtige for din situation er det bedste udgangspunkt.

Analgetika

Smertestillende medicin, såsom ultram og propoxyphene hydrochlorid lindre smerter og hævelse. Disse stoffer har en tendens til at have relativt få bivirkninger.

NSAID

Ikke-steroide anit-inflammatoriske lægemidler, såsom naproxen, aspirin og ibuprofen, mindske hævelse og smerte. Læger anbefaler disse lægemidler til patienter med moderat til svær Gigt smerter.

Aktuel retsmidler

Mayo Clinic rapporter, topiske cremer kan hjælpe mennesker, der lider med gigt ved at producere en afkøling eller opvarmning effekt på huden. Disse produkter lindre hævelse og smerter og er mest effektiv på leddene tæt på overfladen af huden, såsom i hænderne.

Alternative behandlingsformer

Womantowoman.com rådgiver besøgende til at overveje alternative gigt behandlingsformer som akupunktur, massage eller kiropraktik behandlinger.

Motion

Efter ArthritisToday.org, opdagede en undersøgelse, der er delvist finansieret af Arthritis Foundation at udøve regelmæssigt var hjælpsom i håndtering af gigt smerter. Foreslåede træningsprogrammer omfatter gåture, udspænding og styrketræning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com