Hvordan man ansøger om Texas plejehjem Medicaid

09/17/2011 by admin

Hvordan man ansøger om Texas plejehjem Medicaid

Den døgnet rundt pleje på et plejehjem er dyre. Desværre, mange mennesker har brug for konstant pleje er ikke har råd til de høje udgifter for at betale for et plejehjem. I Texas dækker Medicaid sygepleje hjemmeplejen. Medicaid er sygesikring for lav indkomst enkeltpersoner. Selv om Medicaid er et føderalt program, skitserer staten Texas sine egne kriterier for kvalificerende for dækning. Når kravene er opfyldt, er ansøger om Medicaid enkel.

Instruktioner

• Mød gruppe for støtteberettigelse for plejehjem Medicaid. Du skal være mindst 65 år eller fast besluttet på at være blinde eller handicappede, og har behov for sygepleje hjemmeplejen.

• Opfylder indkomst. Hvis et par plan at indtaste et plejehjem, overstiger deres indkomst ikke $3,618 en måned. Individ at indtaste et plejehjem ikke kan gøre mere end $1,809. Indkomst omfatter både tjente og arbejdsfri indkomst. Texas Health og Human Services Commission kræver enhver indkomst, der modtages i en persons navn skal optælles uanset om det er Fællesskabet eller adskille indkomst.

• Opfylder aktiv. Et par kan ikke have mere end $3.000 i tællelig aktiver til at ansøge om dækning. Grænsen for et individ er $2.000. Undtaget aktiver omfatter dit hjem, køretøj og personlige ejendele. Hvis du undlader at opfylde kravet om indkomst, men ikke overstiger den maksimale ressourcegrænse, kan du stadig søge om dækning, så længe din indkomst ikke er nok til at dække udgifter i plejehjem.

• Vælg en godkendt plejehjem. Kontroller, at Plejehjemmet du vælger accepterer Medicaid. Når du beslutter dig på et plejehjem, bede plejehjem adminstrator for Texas Health og Human Services sagsbehandler tilknyttet Plejehjemmet. Sagsbehandler accepterer ansøgninger om den særlige plejehjem.

• Udfylde ansøgningen. Hvis du er usikker på Plejehjemmet, besøge din lokale Texas Health og Human Services office for at få en ansøgning personligt eller online. Give personlige og finansielle oplysninger. Efter indgivelse af en ansøgning, vil en sagsbehandler kontakte dig, hvis yderligere oplysninger eller bekræftelse er nødvendig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com