Hvilke typer af adfærd er forbundet med depressiva?

07/18/2011 by admin

Hvilke typer af adfærd er forbundet med depressiva?

Beroligende midler er lægemidler, der kan indtages oralt, ryges eller sniffes. Mange mennesker forbruge depressiva uden at overveje bivirkningerne. Mange depressiva er lovlige, såsom alkohol, og nogle er almindeligt ordineret. Depressiva kommer også i pilleform. To almindelige kategorier er barbiturater og benzodiazepiner, som er normalt ordineres til at hjælpe med at imødegå virkningerne af angst og søvnløshed. Mange beroligende midler er stærkt vanedannende og bør kun bruges sparsomt til at undgå eventuelle alvorlige sundhedsmæssige betingelser.

Uregelmæssig adfærd

Beroligende midler er kendt for at sænke bevidsthed og hæmninger i sine brugere. Sænket hæmninger kan medføre folk til at handle på måder, de ønsker ikke ellers. For eksempel, med nok af et depressivt i systemet, kan nogle personer deltage i promiskuøs seksuel adfærd eller køre et køretøj efter forgiftning.

Døsighed

Mange depressiva forårsage overdreven søvnighed eller døsighed. Depressiva er ordineret til at hjælpe folk med at sove. Men alt for meget af et depressivt kan forstyrre en person REM cyklus søvn, forhindrer ham i at få sunde resten. I virkeligheden, kan langvarig brug af beroligende midler medføre folk til at udvikle kronisk søvnproblemer såsom søvnløshed.

Forvirring

Nogle mennesker bliver forvirret eller desorienteret efter at have taget en depressivt. Beroligende midler kan medføre folk til at glemme navnene på venner eller familiemedlemmer, og kan forstyrre deres personlige motorik. Nogle mennesker har problemer med at tale klart eller koordinere tanker. Mange arbejdspladser forbyde alle typer af beroligende midler, fordi de kan påvirke tænkning og koncentration.

Depressiva forårsage også almindeligt kortsigtede hukommelsestab. Dette er i vid udstrækning korreleret med overdrevent alkoholforbrug, eller med forbruget af Rohypnol, som er også kendt som "dato voldtægt stof."

Sex Drive

Brug af beroligende midler kan også påvirke seksuel funktion og libido, normalt som et resultat af overdreven indtagelse eller misbrug over lange perioder. Depressiva kan forårsage Neurologiske skader på centralnervesystemet, hvilket kan påvirke folks libido, eller lyst til at have samleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com