Ikke-receptpligtige behandling for fnat

07/20/2011 by admin

Fnat er en hudreaktion, forårsaget af en lille parasitære mide burrows ind i huden og forårsager din hud at klø. Nogen kan blive befængt med fnat, fordi den er meget smitsom. Du kan have en fnat angreb i to til seks uger før du bemærker nogen symptomer. Tegn på fnat omfatter kløe, hud irritation og skællende hud. I nogle svære tilfælde, kan knuder danne i stedet for angreb.

Manuka til behandling af fnat

En effektiv naturlig måde at behandle fnat er med Manuka ekstrakt, et stof, der er nært beslægtet med tea tree olie. Manuka er en vild plante, der vokser i New Zealand og sydlige Australien. Efter TreatingScabies.com, er det menes at have antimikrobielle egenskaber, der ikke kun eliminere parasitten, der forårsager fnat, men også hjælpe med at forhindre re infestation med fortsat brug. Hvis du har udviklet en sekundær infektion som følge af ridser mens lider med fnat, Manuka ekstrakt kan hjælpe med at fremskynde helingsprocessen. Der har ikke været rapporter om bivirkninger fra at bruge Manuka.

At vælge en Manuka produkt

Manuka ekstrakt er tilgængelige i form af olie, creme og sæbe. Sørg for, at enhver Manuka produkt du køber er indkøbt fra New Zealand eller sydlige Australien for at sikre et højt niveau af antimikrobiel aktivitet.

Ved hjælp af Manuka

Vaske tøj, sengetøj eller håndklæder, der måtte have kontakt med fnat-forårsager mider i varmt vand med 10-15 dråber ren Manuka olie pr. belastning. Brug det samme antal af dråber i badevandet og behandle hvert medlem af din husstand med denne Manuka bad hver dag. Du kan bruge Manuka sæbe til at vaske din krop og efter badet, anvende en lys belægning af Manuka creme til alle fnat-ramte områder af din krop. Sørg for at holde produktet for øjne og mund. Selv om det vises, at kun én person i husstanden har fnat, det er vigtigt at behandle alle for maksimal beskyttelse.

Du bør se resultater fra din Manuka behandling inden for en uge, men du kan fortsætte med at bruge produktet til forhindrer re infestation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com