Hvordan man kan forbedre byparker, legeområder & grønne områder

08/04/2011 by admin

Hvordan man kan forbedre byparker, legeområder & grønne områder

Fællesskabets udvikling omfatter mere end blot bygninger og virksomheder. Fællesskabet omfatter også de områder, hvor folk spiller og live. Byparker, legeområder og grønne områder er alle komponenter i et fællesskab, og hver tjener sit eget formål i at gøre Fællesskabet et bedre sted generelt. Der er tidspunkter, hvor hver af EF-områderne brug for improvement eller renovering på grund af ødelæggelse eller bare almindelig slid og ælde. Du kan tage en aktiv rolle i at få fællesskabspolitikområder som parker og legeområder forbedret ved at være involveret og bede om hjælp.

Instruktioner

• Besøg områderne. Gøre forlængelse lister og tage billeder af alt i parken urban, spille område eller grøn plads. Tage flere billeder af områder, der har brug for opmærksomhed eller områder af bekymring. Dokumentere alt i området og tage noter om de ting der er rigtige og i orden. Oprette en separat liste beskriver områder, at behovet for en forbedring.

• Kontakt den lokale regering, hvor området er beliggende. Forespørge om, hvilken staten eller lokale regeringsorgan er involveret i reparation og vedligeholdelse af området. Gøre notater om de steder, du skal kontakte vedrørende foreslåede forbedringer til området.

• Skriv et brev vedrørende det pågældende område. Give specifikke oplysninger om området og liste, hvis det bruges i øjeblikket som en bypark, legeplads eller grønne plads. Omfatter de oplysninger, du skrev ned, da du besøgte webstedet og vedlægge billeder taget dokumenterer problemområder.

• Lave en særskilt liste skitserer anbefalinger af forbedringer. For eksempel, for en legeplads du ville liste over emner som nye bænk, nye glidende board, malerarbejde af toiletter facilitet eller erstatter græs og buske. Være detaljeret og specifikt om hvilke behov erstattet, renoveret, tilføjet eller fjernet fra området og skrive præcis hvorfor den anmodning.

• Sende brevet til din lokale og statslige offentlige kontorer for Fællesskabets og den økonomiske udvikling. Følge op på dit brev med et telefonopkald 10 arbejdsdage efter at have sendt brevet. Anmode om at få et personligt møde med en repræsentant, der er ansvarlig for finansieringen park og spille område forbedringer.

• Møde med alle samfundsledere og Fællesskabets udviklingsagenturer i dit område, der har direkte ansvar for park eller område, du arbejder på at forbedre. Gøre optrædener på alle møder åben for offentligheden og tale med de lokale medier om dine bekymringer og mål. Spørg lokal virksomhed og civic ledere for rådgivning og støtte til at hjælpe dig med at opnå dine Fællesskabets område mål.

Tips & advarsler

  • Kommunikere klart og professionelt når der beskæftiger sig med regeringen og erhvervslivet ledere i dit område.
  • Hverve ikke midler, som du ikke vil bruge til dette formål anvendes til sikring af midlerne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com