Hvordan man behandler en udslæt fra en mobiltelefon

10/25/2011 by admin

Hvordan man behandler en udslæt fra en mobiltelefon

Efter en weekend af tunge celle foretage en opringning skik bemærker du en frygtelig udslæt på din venstre kind og øre. Forfærdet, du kører til dit lokale apotek til råds, blot for at opdage, at din favorit mobil enhed har forårsaget din grimme teint. Ifølge National Institutes of Health er "cell phone udslæt" faktisk et resultat af en fælles allergisk reaktion over for nikkel. Med den store udbredelse af mobiltelefoner og fremkomsten af ubegrænset skik planer, har flere og flere mennesker rapporteret problemer med denne form for kontakt udslæt. Følg trinene nedenfor for at behandle din udslæt og forhindre det i at vende tilbage.

Instruktioner

Forebyggelse

• Stop benytter telefonen celle så meget. Mobiltelefoner udføre mange funktioner, men der er ingen "apps" for nikkel allergi forebyggelse. Jo mere du bruger din celle, jo mere vil du opleve symptomer. Skære ned forbruget vil mindske den brændende og kløe mere end nogen andre forslag i denne artikel. Desværre, denne særlige mærke af "afholdenhed" kan præsentere nogle logistiske problemer i vores stadig mere enhedsafhængig verden. Nye programmer og firmwareopgraderinger give os nye anvendelser for vores mobiltelefoner næsten hver dag. Heldigvis der findes muligheder for dem af os, der ikke kan undvære vores mobile enhed af valg.

• Køb en beskyttende hylster til din telefon, der omfatter en gennemsigtig skærm cover. Mobiltelefon producenter bruge nikkel som ingrediens i flere dele af din telefon fra knapper til metallisk rammen, der holder flydende crystal display (LCD) på plads. En beskyttende hylster vil mindske symptomerne ved at forhindre nikkel dele af telefonen direkte rører din hud.

• Gå håndfri. Begynde at bruge den højttaler foretage en opringning i stedet for at holde telefonen op til dit ansigt, eller købe en øre stykke tilbehør, der vil tillade dig at føre en samtale med telefonen nikkel-snøret sikkert i lommen. Ifølge den britiske forening dermatologer, bør seriel tekst med følsom hud overveje iført handsker til at forhindre cell phone udslæt fra udviklingslandene på deres fingerspidser.

Behandling

• Behandling af de ramte områder med over-the-counter hydrocortison creme eller anvende aloe vera lotion for at lindre kløe efter behov i løbet af dagen.

• Tage en over-the-counter anti-allergi piller at reducere kløe og inflammation.

• Vask dine hænder, ansigt og ører jævnligt. Bære en pakke af fugtige klude til tidspunkter, hvor du ikke har adgang til vand og sæbe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com