Hvad er de sundhedsmæssige fordele af fetaost?

10/24/2011 by admin

Hvad er de sundhedsmæssige fordele af fetaost?

Traditionelt produceret i Grækenland fra gedemælk, har fetaost opnået betydelig popularitet i USA, delvist på grund af dens rigeligt tangy smag, men også fordi de potentielle sundhedsmæssige fordele det giver. I dag er er mange sorter af feta-lignende ost lavet uden for Grækenland, nogle fremstillet af komælk eller en blanding af ko og gedemælk. Ægte feta er et produkt af Grækenland og skal indeholde mindst 70 procent gedemælk.

Færre kalorier end de fleste oste

Fetaost indeholder omkring 33 procent færre kalorier end de fleste oste, men har en meget stærkere smag end mange andre lav-kalorie oste, som mozzarella.

Mindre fedt

Fedtindholdet i fetaost er ca. en tredjedel mindre end de fleste oste, især bløde eller "modne" oste. Derudover er fedtfattig feta tilgængelig i mange butikker, selv på ofre, som nogle smag og cheese's naturlige tekstur.

Høje i Calcium

En enkelt ounce feta ost indeholder næsten 140 mg. kalcium, hvilket gør det en af de bedste kilder i kosten af calcium, afgørende for udvikling og helbred af knogler og tandemaljen.

Kan støtte i Abdominal fedt tab

Undersøgelser tyder på, at fem portioner af ost i almindelighed pr. dag kan støtte tab af abdominalt fedt og at et højt calcium kost kan bidrage til nedbrydningen af fedt celler. Derudover er fetaost specifikt rig på konjugeret linolsyre fedtsyrer og antioxidanter, der kan støtte i abdominal fedt tab. De deraf følgende tab af kropsfedt sænker risikoen for diabetes og hjertesygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com