Urtekosttilskud dråber for vejrtrækning

12/25/2011 by admin

Selvom der er mange grunde en person kan have problemer med vejrtrækningen, såsom årstidens kolde og influenza, allergier, astma og tunge fysisk anstrengelse, forbliver de fysiske symptomer den samme. Blokering eller forsnævring af bronkierne forhindrer den frie strøm af luft ned i lungerne, begrænse forsyning af ilt for at holde blodet flyder, dit hjerte til at pumpe og dine celler ernæret. Der er nogle urtekosttilskud dråber tilgængelige til at afhjælpe situationen.

Lobelia

Kendt som en kraftfuld bronchiale dilatatoren, kan Lobelia åbne begrænset bronchiale luftvejene, få dem til at slappe af og genoprette normal vejrtrækning. Lobelia har traditionelt været brugt som en slimløsende, anti-astmatiker, antispasmodic, vanddrivende og stimulerende, reducere inflammation i luftvejene regionen. Det er også blevet brugt til behandling af kighoste og alvorlige astmaanfald. På grund af Lobelias bronchiale-afslappende egenskaber, er det også bruges til allergi og forkølelse og influenza symptomer. Men denne urt har mange andre anvendelser. For eksempel, nemlig folk hvem er blevet forgiftet, kan Lobelia fremkalde opkastning. Bruges som et beroligende middel, kan det undertrykke rygmarven funktionalitet, producerer en afslappende effekt. Lobelia er også et nydelsesmiddel, men meget i den måde nikotin stimulerer centralnervesystemet. Det kan faktisk bruges til at hjælpe med nikotinafhængighed. Det kommer i flydende form. Den anbefalede dosering er fem dråber under tungen to gange om dagen.

BioVent dråber

BioVent dråber bruges oftest af astmatikere. Dog kan denne urtekosttilskud støtte sunde respiratoriske funktion og åbne bronchiale luftvejene samtidig styrke immunsystemet, så du ikke behøver at være astmatisk til at bruge den. Nylige undersøgelser støtter teorien om, at urter kan være til gavn for luftvejssystemet og kan åbne blokerede luftvejene, opretholde normal vejrtrækning og støtte immunforsvaret. BioVent er all-naturlige, bestående af kamille, Huang Qi (Astragalus mebranaceus), Arsen alb (6C) og fosfor (C6). BioVent bør fortyndes i ¼ kop vand. For voksne er dosis 15 til 20 dråber to til tre gange om dagen; for børn, en dråbe pr. år i alderen to til tre gange om dagen.

Vintergrøn olie

Bruges som en urte tonic, wintergreen olie stimulerer omsætning og lindrer smerter, men også øger lungekapacitet ved at åbne bronchiale passager. Vintergrøn olie indeholder 98 procent Methylsalicylat, forgængeren for aspirin. Som aspirin, kan Wintergreen olie lindre smerter og reducere inflammation, herunder respiratorisk betændelse. Bemærk dog, at hvis du er allergisk over for aspirin du ikke bør tage wintergreen. Den anbefalede dosis er 5-10 dråber hver to til tre timer indtil bronchiale passager er klar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com