Home Retsmidler for fritagelse hæmorider

01/10/2012 by admin

Home Retsmidler for fritagelse hæmorider

Hæmorider er en betændelse eller hævelse i venerne i og omkring anus og lavere rektum. Anses for at være en af de mest almindelige medicinske lidelser, kan det nemt behandles gennem ikke kun en bred vifte af medicin, men gennem en antallet af retsmidler fundet i hjemmet og livsstilsændringer.

Hjem forebyggelse

En af de enkleste måder at behandle eller forhindre hæmorider er at fjerne forskellige faktorer, der kan forårsage eller forværre tilstanden.

Når rengøring dig selv efter en afføring, kun bruge hvid-farvet, blød, ikke-parfumeret toiletpapir, helst dæmpes under en hane, og tør fra front til bag i glat, let strøg.

Undgå tunge løft, da det kan efterligne effekter af dræning for hårdt mens på toilettet.

Se din vægt, da en øget vægt giver mere pres på de nedre ekstremiteter, øger risikoen for hæmorider.

Behandling i hjemmet: Uspecifik

Ud over at følge de forebyggende foranstaltninger, der er skitseret ovenfor, og de mange typer af cremer og medikamenter til rådighed i købmænd, er der en bred vifte af husholdningernes retsmidler til at lindre smerter forbundet med hæmorider.

Først og fremmest bør skrabe hemorrhoid undgås for enhver pris. Meget gerne kradse en myg bide, vil det kun forværre tilstanden i det lange løb og øge risikoen for at beskadige væggene i venerne.

En sitz bad, hvori Lidende sidder i et badekar fyldt med varm vand med knæene rejst, anses af de fleste at være en af de mest effektive måder at behandle hæmorider. Det varme vand har en dobbelt effekt: ikke kun hjælper det lindre smerter; Det øger blodgennemstrømningen til området, medvirken i faldende de hævede vener.

Se din kost. Visse fødevarer, såsom kaffe, sodavand og noget krydret, har en tendens til at føre til en større grad af smerte, når du skal lave en tarm bevægelighed, der kunne gøre hæmorider, især smertefulde og kløende.

Smertestillende medicin såsom ibuprofen, aspirin og acetaminophen, kan give et minimum af nødhjælp til hemorrhoid smerter.

Kolde pakninger kan hjælpe med at reducere hævelse og give en kort niveau af nødhjælp fra ubehag.

Witch Hazel

Marvin Schuster, MD, chef for afdelingen for fordøjelsessygdomme på Francis Scott Key Medical Center i Baltimore, Maryland, foreslår anvendelsen af troldnødfamilien til endetarmen med et stykke vat til at hjælpe behandle eksterne hæmorider. Han siger at troldnød får blodkarrene til at skrumpe og kontrakt, og det er hvorfor barberer bruger det før barbering.

Stoneroot

Ifølge Richard Mabey i bogen "New Age Herbalist," stoneroot (collinsonia) er kendt styrke struktur og funktion af vener og kan træffes for at kontrollere hemorrhoid symptomer. Grady Deal, DC, Ph.D., ernæringsmæssige kiropraktor og psykoterapeut i Koloa, Kauai Hawaii, siger, det virker som en astringerende, som kan være nyttige.

Den rigtige dosering er to kapsler (375 mg) med et glas vand mellem måltiderne. Som med alle homøopatiske midler, skal en læge konsulteres før du begynder et regiment for at sikre sikkerhed og minimering af alvorlige bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com