Definition af enheden sekretær

01/07/2012 by admin

Definition af enheden sekretær

Et hospital ville være meget kaotisk uden ordre. Ansvaret for en enhed sekretær er at bringe organisationen til anlægget. En enhed sekretær interagerer med hospitalspersonale, samt patienter og deres familie eller venner af patienter. Enhed sekretærer skal have gode kommunikationsevner.

Uddannelsesmæssige krav

Uddannelsen kræves en enhed sekretær varierer efter sundhedsvæsen facilitet og pligter. Nogle faciliteter kun kræver mindst en studentereksamen eller tilsvarende, men de fleste kræver en certificeret ammende assistent certificering, certifikat af basic life support (CPR), en registreret Sygeplejeområdet licens og andre.

Funktioner

Nogle funktioner enhed sekretær udfører omfatter besvare telefoner, bestilling af forbrugsstoffer, omskriver læge ordrer, opretholde poster med tilsyn af en registreret sygeplejerske og koordinere behov for sygepleje enhed med andre afdelinger.

Arbejds miljø

En enhed sekretær fungerer i et hospitalsmiljø som assistent i skadestuen, operationsstuen eller andre enheder af et hospital.

Løn

Gennemsnitslønnen for en enhed sekretær var ifølge indeed.com $43.000 fra 2010.

Tidsramme

Skift, en enhed sekretær virker varierer fra anlæg til anlæg. Nogle enhed sekretærer otte timers arbejdsskift og andre arbejder 12-timers skift døgnet rundt, som kl til 11 p.m., 7: 00 til 07: 00 og andre skiftehold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com