Hvad er de store dele af det muskulære System?

09/07/2011 by admin

Det muskulære system i kroppen er som grundlag for en fungerende maskine. Hver løftestang og remskive af en maskine kører af maskiner og kroppen er lige så afhængige af det muskulære system. Gå, bevæger sig, sidder, kører, selv blinke, synke og hoste alle use muscular system under hver af disse væsentlige bevægelser. Muscular system fungerer uden os at vide det under hvert skridt vi gøre, selv pumpe blod gennem vores kroppe.

Tre typer af muskler

Musklerne i et legeme falder i tre hovedkategorier: skelet, glat og hjerte.

Skeletmuskulatur

Der er over 650 skeletmuskulatur i den menneskelige krop. Der er nogle uenighed blandt medicinske fagfolk om det samlede antal muskler i kroppen. De konstant bliver opdaget og mange ikke kan blive enige om antallet. Men disse skeletmuskulatur er knyttet til skelet-systemet og gøre det muligt for kroppen at flytte; de kaldes frivillig muskler på grund af sin evne til at bruge dem eller ej. De er lavet af væv fibrene og ser tværstribede (stribet eller foret) fordi trådlignende protein kaldet filamenter er i muskelcellerne.

Glatte muskler

Glatte muskler er ufrivillig, de gør, hvad de gør uden handling eller nogen bevidst tanke. Disse muskler i maven foring væggene og i tarmene, de er i vener og arterier og i mange hule organer. Disse muskler hjælpe med fordøjelsesprocessen i maven og er kontrolleret af nervesystemet i kroppen. Disse muskler ikke har filamenter i dem og derfor har ingen riller.

Hjerte muskler

Hjerte muskler findes kun i hjertet. De er ligesom glatte muskulatur i at de styres af kroppens nervesystem. Disse muskler danner myokardiet, som er tykt muskler danner væggene i hjertet. Disse muskler er stærke, miserable og snoet sammen inde i hjertet at pumpe blodet gennem kroppen.

Muskler på arbejde

Musklerne kan ikke skubbe, de er kun i stand til at trække. Hvorfor? Fordi to muskler skal holdet op til at producere en bevægelse. Når en muskel kontrakter, bøjer den anden. Dette er, hvordan musklerne er arrangeret i kroppen, så nedbøjning og sammentrækning kan gøre op alle vores bevægelser. Selv med en krop i hvile muskler stadig kontraherende og nedbøjning. Er selve kernen af det hele er hjerne og nervesystem ansvarlig for det muskulære system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com