Fods kramper hos børn

09/08/2011 by admin

En tredjedel af alle børn oplevelsen mund og kalv muskelkramper på et tidspunkt, ifølge children's Hospital i Illinois. Det meste af tiden, er det en godartet tilstand, selv om en der forårsager stor ubehag. Hvis dit barn har en halsbetændelse, feber, mavesmerter, fælles hævelse, tab af styrke og vægt tab sammen med fods kramper, og dette sker på et tilbagevendende basis, trænger hun til at se en læge, efter børnelæge Flavia Marino på New York University Medical Center.

Der er ofrene?

Mund- og ben kramper er tilbøjelig til at slå børn, der er fysisk aktive, selvom stillesiddende børn kan lide af kramper samt. Hvis et barn, der ikke er særligt aktive tvinger sig selv til at holde med de andre børn i gym klasse, kan han overforbrug sine muskler, som ikke er akklimatiseret til fysisk belastning, ifølge George H. Durham II, en børnelæge på Bryner klinikken i Salt Lake City. Kramper kan resultere.

Typer

Sande kramper, den mest almindelige type af skeletmuskulatur krampe, er resultatet af hyperexcitabilitet af nerver, der stimulerer musklerne, ifølge Medicinenet.com. Dit barn kan opleve denne type af krampe, når hun har lidt en skade til en muskel. Kraftig aktivitet kan forårsage en sand krampe og det kan forekomme i løbet af aktiviteten eller senere. Dehydrering, lavt calcium, magnesium og kalium niveauer kan forårsage sande kramper som kan sove eller hvile. Når en krampe opstår på grund af mineral mangler, kaldes dette en tetani krampe. Alle nerveceller i din krop kan blive aktiveret og dette stimulerer musklerne og resulterer i kramper og spasmer.

Andre muligheder

Kontraktur kramper resultat, når dit barn muskler kan ikke slappe af og spasmer opstå, som er resultatet af adenosin trifosfat (ATP) udtømning. ATP er en energi kemikalie, der er indeholdt i cellerne. Muskelfibrene er i stand til at slappe af når ATP er ikke tilstrækkelige, og det skaber en krampe.

Forebyggelse/løsning

Hvis dit barn oplever fods kramper, træffe forebyggende foranstaltninger at reducere forekomsten. Børnene kan få varmekramper, når de udøver i ekstrem varme. Minde om dit barn til at drikke en masse af væsker under træning, som vil hjælpe med at holde ham hydreret og forhindre kramper opstår. Når disse kramper strejke, de er smertefulde og vil vække dit barn, når de opstår i løbet af natten. Når en krampe forekommer, give dit barn noget at drikke og opmuntre hende til at strække musklen. Anvende en ispose på webstedet for 20 minutter, rådgiver Dr. Brian Halpern, kliniske instruktør i sportsmedicin på Hospital for særlige kirurgi i New York City. Nogle børn foretrækker en anvendelse af varme. Massere kramper foden vil også hjælpe. Massage trange musklen i retningen musklen kører.

Yderligere overvejelser

Dr. Williams Sears af Parenting.com konstaterer, at et barn, der har flade fødder og pronation vil være mere tilbøjelige til fods kramper. Pronation opstår, når fødderne vende sig indad. Når et barn har denne betingelse overstresses det knogler og muskler i fødder og underben. Har dit barns fødder undersøgt. En svangstøtte kan være svaret. Sørg for at dit barn har en velafbalanceret kost. Hvis et barn har en omega-3-mangel, kan dette forårsage ledsmerter og kramper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com