Sådan testes for venøs insufficiens

10/17/2011 by admin

Sådan testes for venøs insufficiens

Der er en omkostning af at gå oprejst. Benet vener mangler en aktiv pumpning mekanisme for at vende tilbage blod til hjertet og må stole på en række passive ventiler, der holder blodet på plads, som det arbejder sig vej tilbage til hjertet via pumpefunktion af benmusklerne kontraherende og udvide. Hvis ventiler eller muskler blive forringet, pools blodet i benet vener, fører til venøs insufficiens.

Instruktioner

Indsamling af oplysninger

• Bemærker symptomer på mulige venøs insufficiens og skrive dem. Disse omfatter hævelse i nedre ben, smerter, udvikling af ben vene varicosities og huden pigment forandringer.

• Skriv ned når symptomer opstår, og hvilke aktiviteter bringe dem.

• Lave en aftale med din læge og tage dine noter sammen med dig på dit kontor besøg.

• Samarbejde med din læge for undersøgelse af ikke kun dele præsenterer symptomer, men både ben og den bækken og lavere abdominal områder. Benet vener tømme ind venerne i disse områder, og der kan være problemer med kredsløbssygdomme. Din læge kan udføre diagnostiske tests for at vurdere muligheden for venøs insufficiens.

Tests

• Stå op til begyndelsen Trendelenburg test. En tourniquet er placeret i nærheden af det øvre låret. Derefter ligge ned med benene hævet i en 45 graders vinkel. Efter tourniquet er fjernet, Registrer tid til benet vener til tom.

• Hoste når instrueret til at udføre hoste test. Lægen vil føles GSV (større saphenous vene) eller SFJ (sapheno-femorale junction) til at føle sig impuls passerer langs venen som blodtryk er forhøjet ved hoste. Utætte hjerteklapper insufficiens kan angives ved føles impulsen.

• Følg instruktioner for slagtøj eller Schwarz test. Lægen palpates ben vene med den ene hånd og taps vene let på en distal segment af venen. Hvis en impuls er produceret, kan dette angive venøs insufficiens.

• Tale over eventuelle yderligere diagnostiske test lægen ønsker at udføre. Andre forhold, der kan forårsage hævede ben omfatte Kongestiv hjertesygdom, sukkersyge, blodpropper i benet vener, infektion, lægemiddel og kalv muskelskader. Din læge kan bedst vurdere, hvilke tests vil bekræfte eller afkræfte de forskellige betingelser.

Yderligere undersøgelser

• Arbejde med lægens kontor og test mulighed for at planlægge en aftale for test. En minimalt invasiv endelige test er en ultralyd eller sonogram af benet vener. Læger med speciale i Vaskulære sygdomme undertiden gennemføre disse test i deres egne laboratorier, men ofte de får på en ambulant facilitet. Andre mulige tests er kontrast-farve røntgenbilleder af benet vener og air plethysmography, som sporer lemmer volumen ændringer.

• Få bemyndigelse papirerne fra din læge om eventuelle nødvendige kliniske blod eller urin test. Tage dem til et laboratorium, og følg vejledningen for at opnå de nødvendige prøver.

• Rapportere tilbage til din læge til at modtage testresultater og diskutere behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com