Home Retsmidler for en svag lever

07/17/2011 by admin

Ifølge bogen "Erobre kroniske sygdomme uden narkotika eller kirurgi" af Julia Chang forårsager en svag lever et væld af helbredsproblemer. Disse betingelser omfatter træthed, hjertebanken, allergier, hyppig vandladning og nedsat synsevne. En svag leveren er overbelastet eller stagnere og ude af stand til at fungere på optimale kapacitet. Hjem retsmidler er en måde at styrke leveren og gøre det mindre modtagelige for sygdommen.

Tage Vitamin C

C-vitamin er et næringsstof, som er blevet undersøgt mange gange i behandlingen af leversygdomme. Artikel "15 måder at elske din lever" af Andrew Saul rapporter, at en undersøgelse på University of Michigan Medical School viser, at C-vitamin beskytter leveren og reducerer sandsynligheden for skader. At tage C-vitamin regelmæssigt er vist at forhindre skrumpelever. En høj dosis af 50.000 mg vitamin c hver dag har endda kureret viral hepatitis. Mens en daglig indtagelse af C-vitamin er godt for en svag leveren, bør tager meget høje doser af vitamin kun tages under lægeligt tilsyn. Saul rapporterer, at en indtagelse af 500 mg om dagen er en acceptabel dosis for folk uden alvorlige leversygdomme. Andre kilder til vitamin C udover kosttilskud er citrusfrugter som appelsiner, citroner og grapefrugt.

Tage vitamin B-kompleks

Et vitamin B kompleks supplement hver dag er god for leveren, rapporterer Saul. Vitamin B-12 er især god for en svag leveren. Det reducerer gulsot eller gulfarvning af huden. Folinsyre er en anden god vitamin for leverproblemer. Saul skriver, "Folat har vist sig at hjælpe med at forkorte restitutionstid for viral hepatitis." Ud over at tage tilskud af vitamin B-kompleks, er spise fødevarer rige på disse vitaminer også godt for leveren. Grøn, bladgrøntsager er en god kilde til vitamin B. Hvis du tage tillæg, læse instruktion på etiketten.

Brug urter

En anden måde at behandle leveren er at bruge urter. Disse urter rense leveren og styrke leveren eller levere nødvendige næringsstoffer. Artiklen "The leveren urter" på Gay Men's Health Crisis hjemmeside antyder Marietidsel, gurkemeje, ingefær og burre rod som gavnligt for leveren. Brug kun en af disse urter ad gangen. Køb urten te eller som kosttilskud og sørg for at læse instruktionerne på etiketten. Hvis du har nogen bekymringer, konsultere en herbalist eller naturopatisk læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com