Hvordan til at finansiere Dental finerer

07/08/2011 by admin

Hvordan til at finansiere Dental finerer

Dental finerer kan være en betydelig investering, især hvis du tager i betragtning at mange dental insurance planer betragter dem rent kosmetisk og ikke tilbyder dækning. Hvis du er en god kandidat til dental finerer og er sikker på, at investeringen er det værd, er der nogle muligheder for at hjælpe dig med at finansiere proceduren.

Instruktioner

• Tal med din tandlæge om muligheden af at oprette en betalingsplan. Mens de fleste tandlæger foretrækker forskud, kan de acceptere månedlige betalinger, hvis de kender dig godt, eller hvis du er enige om at gøre en udbetaling på proceduren.

• Oplade det på dit kreditkort. Vælg en kort, der tilbyder lav rente, eller tilmelde dig en ny, der opkræver ingen interesse for de første 6 måneders brug. Bare vær sikker på at betale tilbage hele beløbet i den 6-måneders periode.

• Overveje at gå i udlandet. Medicinsk turisme er vokset betydeligt i de sidste par år, og det nu omfatter kosmetiske tandpleje, så godt. Top-of-the-line tandklinikkerne i Asien og Mellemøsten (især Thailand, Dubai og Hong Kong) tilbyder dental finerer til priser langt lavere, end du ville finde i Amerika. Bare sørg for du kontrollere legitimationsoplysninger og oplevelse af de involverede personer. Mange hører til ADA eller lignende organisationer og partnere i USA eller Europa.

• Finansiere din dental finerer gennem et selskab som pleje kredit (Se nedenstående ressourcer). Pleje kredit tilbyder lav rente finansiering så længe du har en god kredithistorie og er i stand til at foretage regelmæssige betalinger.

• Vælg harpiks finér over keramik dem, hvis penge er et problem. Da harpiks finér er tre-fire gange billigere end porcelæn dem, kan de være det bedste valg for dig, hvis du ikke opfylder betingelserne for finansiel bistand og ikke ønsker at vente med at få finerer færdig.

Tips & advarsler

  • Har din forsikringsdækning nogen behandlinger, der er nødvendige for at forberede dig til finér. Disse kan omfatter rengøring, hulrum reparationer og gum behandling. Disse er berettigede gebyrer, og du skal ikke betale for dem ud af lommen.
  • Hvis din tandlæge insisterer han kan muligvis få din forsikring til at dække udgifter til finér, være på vagt. Da proceduren ikke er lovligt er omfattet i de fleste tilfælde, du er i risiko for at begå forsikring svig, som kan resultere i alvorlige sanktioner.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com