Hvad slags læge behandler lavere rygproblemer?

06/15/2011 by admin

Ifølge Mayo Clinic opleve fire ud af fem voksne en kamp med rygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Når hjem behandlinger ikke hjælper, kan nødhjælp leveres af en osteopatisk læge eller en anden type af sundhedspleje udbyder.

Typer

Praktiserende læger, der behandler lavere rygproblemer omfatter læge af osteopati, eller D.O., en kiropraktor og læge eller MD, der kan ordinere medicin og anbefale en fysioterapeut.

Funktioner

D. O. vil kombinere konventionel medicin med spinal manipulation. Kiropraktoren vil bruge forskellige typer af behandling for den nederste del af ryggen, herunder spinal justeringer, massage, motion, ultralyd og elektrisk stimulation; Når begrænset til den nederste del af ryggen, har kiropraktik justering få risici.

Betydning

Ud over at spinal manipulation af en D.O. eller en kiropraktor, kan en M.D. skal ordinere medicin som en non-steroide anti-inflammatoriske stof eller en muskelafslappende. Kortison injektioner i rummet omkring rygmarven, kan også blive ordineret til smerter fra en klemt nerve.

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic er spinal manipulation en effektiv behandling af lændesmerter. I virkeligheden, for lændesmerter nuværende mindre end fire uger, spinal manipulation er blevet en accepteret praksis og er ikke længere betragtes som alternativ.

Advarsel

Operation for rygsmerter er sjælden, så der er ingen effektiv kirurgiske løsninger til muskel og bindevæv relaterede rygsmerter. Kirurgi er normalt forbeholdt rygsmerter på grund af en diskusprolaps disk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com