Sådan skal du tage levothyroxin Synthroid

06/28/2011 by admin

Sådan skal du tage levothyroxin Synthroid

Levothyroxine Synthroid er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af mennesker med en hypothyroidisme. Hvis du har en lav skjoldbruskkirtel, kan denne udskiftning hormon hjælpe din skjoldbruskkirtelfunktion bedre, lindre symptomer på hypothyroidisme. Levothyroxin er sikkert at tage, mens gravide og ammende, men kan bidrage til osteoporose over lange perioder. Jeg er personligt bekendt med denne medicin, men, altid diskutere din sundhed spørgsmål og behandlinger med din læge.

Instruktioner

• Hvis du har mistanke om du har hypothyreoidisme, først og fremmest skal du besøge din læge og have en blod-test udføres for at bekræfte din diagnose. Lægen kan derefter ordinere Levothyroxine Synthroid som behandling. Men sørg for du informere din læge om andre sundhedsmæssige forhold, især noget vedrørende dit hjerte, binyrerne, anæmi eller diabetes og gøre sikker på din læge er opmærksom på eventuelle andre medicin og kosttilskud du er på. Hvis du har visse betingelser, kan du muligvis ikke tage Levothyroxine Synthroid.

• Når du får din recept af Levothyroxine Synthroid, Sørg for, du begynder at tage det om morgenen på og tom mave med et helt glas vand. Prøv at tage det på samme tid hver dag.

• Hvis du kan, undgå at spise noget i mindst en halv time efter afdelinger. Kontroller, at du ikke tager din levothyroxin med mælk eller antacida, da det kan forhindre absorption af medicinen.

• Tage alle andre kosttilskud og vitaminer mindst 4 timer efter indtagelse af din levothyroxin. Kosttilskud, herunder jern, kan også påvirke kroppens evne til at absorbere ordentligt medicin.

• Tag din levothyroxin med vitamin C. Okay, så jeg sagde, at tage alle kosttilskud og vitaminer senere i dag, men nylige undersøgelser har vist, at C-vitamin kan hjælpe med at forbedre absorptionen af levothyroxin.

• Hvis du er glemsom om at tage daglig medicin, Spørg din læge om at tage én ugentlig dosis. En nylig undersøgelse fandt, at det havde ingen negative virkninger på hjertet eller skjoldbruskkirtlen og kunne være en mulighed for dem, der er glemsomme. SPØRG DIN LÆGE FØRST!

• Fortsætte med at tage din medicin, så længe det er ordineret til dig. Selv hvis du begynder følelse godt og energisk, kan stop med at tage din medicin resultere i en hurtig tilbagegang i din Hypothyroide symptomer. Hvis du er diagnosticeret som Hypothyroide, skal du sandsynligvis til at tage medicin for resten af dit liv at supplere hormonet din skjoldbruskkirtel ikke oprette.

Tips & advarsler

  • Kun tage din levothyroxin som foreskrevet af din personlige læge.
  • Denne artikel er på ingen måde en erstatning for lægelig konsultation med din læge. Det er afgørende, du arbejder tæt sammen med en læge og få din skjoldbruskkirtel niveauer kontrolleres med jævne mellemrum for at sikre du ikke tager for meget eller for lidt medicin som mængden af levothyroxin skal du kan ændres med jævne mellemrum.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com