Hvordan til at genkende tegn og symptomer på hjerte-kar-sygdom

07/01/2012 by admin

Hvordan til at genkende tegn og symptomer på hjerte-kar-sygdom

Hjerte-kar-sygdom er en term, der anvendes til at beskrive talrige betingelserne i hjerte og blodkar. "Cardio" betyder hjerte og "kar" henviser til blodkar. Ikke alle typer af hjertesygdomme er inkluderet i hjerte-kar-sygdom; for eksempel, falder infektioner og arytmier generelt uden for denne kategori. Der er former for hjerte-kar-sygdom, der påvirker alle dele af kroppen, herunder hjernen, arme og ben. Sommetider mennesker er født med hjerte-kar-betingelser, og i andre det udvikler sig over mange år. Fordi denne betingelse findes i så mange formularer, er det vanskeligt at lokalisere bestemte tegn og symptomer på hjerte-kar-sygdom. Få regelmæssige checkups, og se en læge straks hvis du har nogen bekymringer i mellemtiden.

Instruktioner

• Kontrollér for højt blodtryk. Forhøjet blodtryk over 130/90 mm hg er et tidligt tegn på kardiovaskulær sygdom. Det er ikke en sygdom i sig selv, men kunne være et tegn på, at sygdommen er ved at udvikle. Mange apoteker har gratis blodtryk stationer til at kontrollere dit blodtryk. Hvis du tror, du måske har højt blodtryk, besøge en læge.

• Bemærker nogen symptomer af koronar hjertesygdom herunder brystsmerter, træthed og åndenød. CHD er en af de mest almindelige typer af hjerte-kar-sygdom. Koronar hjertesygdom er forårsaget af forsnævring af arterierne. Indsnævret arterier begrænse strømmen af blod, tvinger hjertet til at pumpe hårdere og stigende blodtryk.

• Være på udkig efter pludselig uforklarlig hovedpine, følelsesløshed eller svaghed på den ene side af kroppen, forvirring eller vanskelighed tale og vision problemer. De er klassiske indikationer for cerebrovaskulær ulykke eller slagtilfælde. Hvis du eller nogen du kender erfaringer symptomer som disse, søge lægehjælp omgående. Cerebrovaskulær sygdom er et problem med blodcirkulation i hjernen, som regel en blodprop eller andre blokering. Et slagtilfælde opstår, når et blodkar bliver helt blokeret. I nogle tilfælde vil et blodkar i hjernen briste, forårsager alvorlige permanent skade eller død.

• Hold øje med smerter i læggene når du går, især hvis det er som regel værst under træningen, og aftager med hvile - det kunne være et tegn på perifer arteriel sygdom. PAD påvirker arterierne ligger i andre områder af kroppen ud over hjertet og hjernen. Det mest almindeligt opstår i benene, men kan også forekomme i arme eller bækken. Tegn og symptomer på hjerte-kar-sygdom i benene og andre ekstremiteter omfatte følelsesløshed eller kulde tæer samt smerter eller kramper i musklerne. Se din læge, hvis du bemærker nogen af disse symptomer.

Tips & advarsler

  • De forskellige symptomer på hjerte-kar-sygdom er for talrige til at nævne på grund af den forskelligartede karakter af betingelsen. Hjerte-kar-sygdom kan være meget alvorlig, endda livstruende. Hvis du mener at du har symptomer på hjerte-kar-sygdom bør du konsultere din læge, der kan vurdere din tilstand og anbefaler behandling eller forebyggende foranstaltninger.
  • Hvis du har mistanke om noget selv tæt relateret til hjerte-kar-sygdom, tøv ikke med at få det tjekket. Mange første gang symptomerne er invaliderende eller endda fatale.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com