Hvad er Medicare særlige behov planer?

05/03/2012 by admin

Hvad er Medicare særlige behov planer?

Medicare særlige behov planer (SNPs) blev oprettet af Kongressen i 2003, med vedtagelsen af loven om Medicare modernisering. Formålet med den særlige behov Plan var at yde høj kvalitetspleje til personer med alvorlige sundhedsmæssige betingelser. I 2007 var der 477 SNPs sted opererer i 43 stater i USA.

Medlemskab

Tilmelding i en Medicare særlige behov Plan er begrænset til personer, der har specialiseret sundhedsvæsen behov og der er tre typer af kriterier for støtteberettigelse. For det første er en SNP tilgængelig for dem, der permanent bor i et plejehjem eller kræver pleje i hjemmet. For det andet, mennesker, der allerede modtager både Medicare og Medicaid er berettiget til den SNP plan, kendt som duelt støtteberettigede modtagere. For det tredje er dem, der har en eller flere kroniske eller invaliderende sygdomme som diabetes, hjerteinsufficiens, slutstadium nyresygdom, HIV/AIDs eller en mental helbredstilstand berettiget til en Medicaid SNP.

Dækning

Medicare SNPs er designet til at dække alle udgifter i forbindelse med patienternes specialiserede sundhedsmæssige behov. Disse omfatter Medicare del A tjenesteydelser, som dækker omkostninger til in-patient hospitalsbehandling, en dygtig sygepleje facilitet, hospice eller tilsvarende sundhedspleje i hjemmet. SNP også dækker Medicare delB omkostninger til læger tjenester, ambulant behandling og nogle forebyggende tjenester som influenza skud. Med en Medicare SNP, er medlemmer også dækket udgifter til receptpligtig medicin, kendt som del D.

Pleje

Mange medlemmer indskrevet i Medicare særlige behov-planen vil blive tildelt en Care koordinator, et hovedtræk i SNP planen. Disse er mennesker, der sikre at SNP medlemmer får den rigtige pleje og oplysninger om deres tilstand og som kan sikre, at en læges ordre gennemføres. Et andet vigtigt aspekt af pleje under den særlige behov Plan er, at medlemmerne er kun berettiget til at blive behandlet af læger og hospitaler inden for Medicare SNP netværk. Den eneste undtagelse til denne regel er akut eller hastende pleje for et problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, som out-of-area dialyse for slutstadiet nyresygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com