Kosttilskud til Menières sygdom

07/17/2012 by admin

Menières sygdom er en sygdom i det indre øre med mange ubehagelige symptomer. Det forårsager svimmelhed, tab af hørelse, kvalme og tinnitus (ringen for øret). Ifølge skøn fra National Institute on døvhed og anden kommunikation lidelser (NIDCD) er mere end 615,000 mennesker i USA ramt af denne sygdom, med nogle 45.000 nye tilfælde hvert år. "Der er ingen kur mod Menières sygdom," ifølge, MayoClinic.com, men en række strategier kan hjælpe dig med at administrere nogle symptomer."

Krompicolinat

Spørg din sundhedspleje udbyder om chrom picolinate, en over-the-counter supplement for at regulere blodsukkeret, især hvis dit blodsukker niveau tendens til at være høj. Mange mennesker med Menières sygdom er diagnosticeret med højt blodsukker, hvilket kan forværre symptomerne på sygdommen.

Cayenne peber

CancerTutor.com lister cayenne pepper som en urt til at tage for at forbedre cirkulation. Dårligt blodomløb er en mulig årsag til Menières sygdom og kan intensivere symptomerne. Du kan købe cayenne i kapselform eller bruge det som et krydderi på din mad.

Alpha lipoinsyre

Hvis høretab er et af dine symptomer på Menières sygdom, kan du overveje at alpha lipoinsyre kosttilskud. En antioxidant, som CancerTutor.com beskriver som en mulig behandling af høretab, ALA bruges også inden for diabetesbehandling.

Gnkgo Biloba

Mens ginkgo biloba ikke er bevist for at hjælpe specielt med Menières sygdom, rapporter PeaceHealth.com, "i forundersøgelser det er blevet rapporteret til at reducere symptomerne på tinnitus, svimmelhed og høretab på grund af uspecificeret indre øre lidelser."

Ingefær

Kvalme, der kommer på når Menières sygdom forårsager svimmelhed, overveje, ingefær, en populær krydderurt for maven forstyrrer. Ingefær kan købes friske, pulver eller kapselform.

Magnesium

Magnesium er et mineral, der understøtter god hjerte-kar-sundhed, regulerer blodsukker og fremmer knoglevækst. Ifølge CancerTutor.com, er 200 mg pr. dag i magnesium den anbefalede dosering til at hjælpe med symptomer på Menières sygdom.

Hvad man skal undgå

Der er mange ting du kan undgå for at afhjælpe nogle af de invaliderende symptomer på Menières sygdom. Begrænse eller eliminere dit indtag af salt, koffein, chokolade, alkohol og aspartam.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com