Hvordan øger spinat styrke?

07/18/2012 by admin

Hvordan øger spinat styrke?

Om spinat

Spinat er en bladgrøntsager grønne grøntsager, der har længe været menes at øge styrken. Plakat dreng for de angiveligt fantastiske beføjelser af spinat, er naturligvis, Popeye. Med sin svulmende biceps, Popeye guzzled spinat og tog på verden. Faktum er blevet blandet med en rimelig andel af fiktion, når det kommer til spinat.

Fiktion

I slutningen af 1800-tallet placeret en læge et decimaltegn i den forkerte position, når du skriver ned jernindhold i spinat. Fejlen førte til en tro på, at spinat er 10 gange så jern-rige som det faktisk er. Denne fejl blev korrigeret i 1937, længe efter myten om spinat havde blevet populariseret. Det betyder ikke, dog, at spinat ikke hjælpe muskelvækst og øge styrken.

Kendsgerning

Spinat indeholder jern og magnesium. Begge af disse mineraler er nødvendige for sund muskelvækst. Spinat indeholder også andre sundhedsfremmende vitaminer og mineraler. Popeye bort, forskere i Australien fast besluttet på at spinat ikke nemt optages i kroppen. Typen af jern (ikke-blod) i spinat kan derfor ikke være så gavnlig for muskel ekspansion.

Andre fordele

Selv om spinat ikke kan være den eneste mad for spirende Mr. Universes, bladgrøntsager grønne grøntsager har mange sundhedsmæssige fordele, herunder muskelfylde. Jern transporterer ilt til musklerne, hvor det er gemt. Spinat også fremmer et sundt hjerte, hjælper med at minimere hjerneskader hos apopleksi patienter og forhindrer anæmi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com