Tjekliste for Senior år

08/29/2012 by admin

Tjekliste for Senior år

De fleste seniorer ønsker at leve uafhængigt så længe som muligt og arbejde hårdt på opholder sig mentalt og fysisk aktiv. At tage almindelige forholdsregler i hjemmet, samt når du navigerer i omverdenen vil hjælpe sikre denne uafhængighed til at vare længe. Et simpelt, checkliste af ting at tage sig af vil hjælpe undgå falls, ulykker og undgå mad-relaterede sygdomme.

Mad liste

Seniorer er på et højere risiko for mad-født sygdomme end de unge. Ofte kontrollere dåse varer, der har været på hylden i lange perioder for at sikre ingen luft har fået. Råvarer går dårligt let og bør holdes frisk i plast opbevaringsbeholdere. Kød bør omhyggeligt opbevaret i fryseren eller forsvarligt indpakket i køleskabet--hvis kommer til at blive spist i et par dage. Tjek temperaturer i fryseren og køleskabet for at sikre, at temperaturen er koldt nok. Altid vaske hænder og tællere, hvor maden bliver tilberedt. Letfordærvelige fødevarer bør aldrig lades ude af køleskabet. Et vågent øje med alle fødevarer kan være afgørende for et godt helbred.

Badeværelse sikkerhed

Der er flere ting at tjekke at sikre badeværelse sikkerhed. Kontrollere badekar for at glide, og sørg for at have ikke skid strimler i karret. Se, at vandet kommer langsomt fra hanen til at teste for skoldninger. Karret bør være udstyret med to Gribehåndtag for sikkerhed. Tæpper og måtter kan være glatte, fører til falder; Sørg for at de har gummi opbakning eller tilføjet skridsikker strips. Slippe af med forældede recepter og har aktuelle medicin korrekt mærket med daglig dosering. Har en note af vandhaner som en påmindelse til at slå ud--når de forlader badeværelset.

Trapper og gulve

Hvis hjemmet har trapper i eller uden for, skal du kontrollere på tæpperne for at sikre, det er sikkert fastgjort. Hvis trappen ikke er gulvtæppe, tjekke at være sikker på, de ikke er glatte, løs eller beskadiget. Prøv rækværk for robusthed, som bør altid bruges til ture op og ned. Fjerne alle magasiner eller objekter liggende i trafikmønstre. Alle ledninger skal bag møbler og elektriske strimler checkes for overbelastning.

Kældre og garager

Over rodet kældre, lagerrum og garager kan være farlige for seniorer, hvis sikkerhedsforanstaltninger ikke er implementeret. Tage opbevaring elementer fra trafikmønstre inde i værelserne. Kontrollere garage for tilstrækkelig belysning og undersøge afbrydere for at sikre, at de arbejder. Holde alle brændbare væsker i tætsluttende beholdere fra brændbare papir og klude. Frakobl alle elværktøj når den ikke er i brug. Kald en ekspert til at tjekke for kulilteforgiftning. Kontrollere garageport sørge for det virker ordentligt.

Diverse

Sørg for lygter og lamper er sikker og i orden ordentligt. Sætte nightlights på strategiske steder. . Bære sko med nogle slidbane rundt i huset. Holde alarmnumre tæt ved. Holde håndklæder og grydelapper fra køkken brændeovne. Placer en telefon i nærheden af gulvet i tilfælde din måske falde. Hvis du er i skrøbelige helbred, mener en alarm rundt om halsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com