Definere Phentermine

06/22/2012 by admin

Voksen fedme har ført mennesker bekymrede for deres vægt at søge bistand fra medicin for at hjælpe dem mister vægt. Phentermine er en foreskrevne form af oral appetitnedsættende, der kan hjælpe nogle mennesker mister vægt, når produktet er kombineret med en reduceret kalorieindhold kost og motion. Som med enhver appetit suppressant, skal du fortsætte med at udøve og spise sundt at bevare dit vægttab.

Historie

I 1959 godkendt FDA appetit suppressant phentermin skal bruges til en kort sigt. Phentermine er foreskrevet mere end andre appetitnedsættende midler på markedet, men mest fordi det er billigere end tilsvarende produkter. Phentermine tilbydes under mærkenavne Ionamin samt Adipex-P, og er også tilgængelig generisk under navn af phentermin. I midten af 1990 ' erne, blev phentermine kombineret med fenfluramin oprette Fen-Phen. Denne yderst effektive produkt blev ordineret af læger til kronisk fede mennesker, trods det faktum, at kombinationen af narkotika ikke var godkendt af FDA. Efter en forbindelse af hjertesygdomme til fenfluramin, i 1997, FDA anmodede lægemiddelproducenter ophøre med at gøre fenfluramin og trække det tilbage fra markedet. FDA anmodning om tilbagekaldelse af fenfluramin udvide ikke til phentermin.

Hvordan phentermin virker

Tilgængelig i kapsel eller tablet form, phentermine tages på tom mave den første ting om morgenen. Når det indtages, vil phentermin falde appetit stimulering af kirtel, hypothalamus. Ud over appetit regulerer hypothalamus søvn og blodtryk. På grund af dens vane formning karakter er phentermine skal tages i en periode på højst tre måneder, så det er vigtigt at etablere en øvelse rutine og afbalanceret kost til at fastholde vægttab, når du stopper med at tage phentermine.

Opbevaring

Holde phentermin i sin oprindelige, mærket flaske børn, varme, direkte lys og fugt-redet områder som i nærheden af en vask, madlavning område eller andre fugtige områder. Den medicinske sammensatte af phentermin kan opdeling når de udsættes for varme, direkte lys eller fugt. Hvis nogen af medicinen er fortsat efter udløbsdatoen, bortskaffe flaske med piller inde ved at smide det i papirkurven. Ikke skylle piller ned i toilettet, hvor de kunne afsmag Septisk system eller kommunale vandforsyning.

Bivirkninger

Efter de første par dage med at tage phentermine, kan du opleve nogle søvnløshed, sløret syn, maveonde eller forstoppelse. Disse bivirkninger bør indberettes til din læge, hvis de ikke klart op efter et par dage. Søvnløshed og svimmelhed kan også forekomme samtidig med at tage phentermine. Phentermine kan hæve din puls og blodtryk, så du ikke bør tage medicinen, hvis du har en historie af hjertesygdomme eller forhøjet blodtryk. Derudover phentermin bør ikke træffes, hvis du er gravid, har problemer med skjoldbruskkirtlen eller lider af anfald. Tal med din læge om andre forhold, der kan forbyde brugen af phentermin.

Stoppe Phentermine

Som med mange stærke medicin, kan når du stopper med at tage phentermine, du lide abstinenssymptomer som døsighed, rystelser, træthed eller depression. Ikke stoppe med at tage phentermine uden lægens viden og vejledning. Din læge kan ordinere successivt lavere doser af phentermin eller råde dig til at tage stoffet mindre ofte med gradvis tage dig off medicinen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com