Hvordan skal man behandle med laktose Intolerance

06/20/2012 by admin

Hvordan skal man behandle med laktose Intolerance

Leve med laktose intolerance er svært, selv for dem, der har kæmpet siden fødslen med betingelsen. Selvom symptomerne spænder fra mild til svær, mange fødevarer indeholder små mængder af lactose og undgå dem kan vise sig for at være en vanskelig opgave. Brug disse tips til at leve en normal og laktose frit liv.

Instruktioner

• Tale med en diætist til at sikre, at du får det fulde beløb af calcium har brug for din krop. Kvinder, især gravide og ammende mødre, kræver en mere og en mangel på calcium kan forårsage knogleskørhed senere i livet. Et registreret diætist kan foreslå fødevarer, som du kan lide med høje niveauer af calcium til at tilføje til din kost for at hjælpe dig med at beskæftige sig med laktoseintolerans.

• Forsøge små mængder af yoghurt og hårde oste. Ofte, kan personer med mild laktoseintolerans spise disse fødevarer, fordi deres laktoseindhold er lavere end andre mejeriprodukter. Start med små mængder og sprede dem hele dagen for at give dit systemtid til at fordøje.

• Se sukkerindholdet i dagligvarer, der er dagbog eller laktosefri. Dette er især vigtigt for diabetikere, som det er almindeligt for disse produkter at øge blodsukkeret. Ikke-mejeri produkter indeholder ofte mere fedt så godt, så vær forsigtig og læse etiketter omhyggeligt.

• Sørg for du får nok D-vitamin, som din krop har brug for til at optage kalk. At komme ud i solen er en god kilde til D-vitamin, og du behøver kun korte perioder uden for.

• Vælge fødevarer, der er beriget med calcium som juice og müsliprodukter. Sojaprodukter tilføje ofte calcium og smag forskellen mellem befæstede og regelmæssig er ubetydelig, hvis nogen.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bære solcreme når du får din dosis af D-vitamin uden for. Det giver din krop til at absorbere solens stråler kan oprette vitamin D men afspejler de sundhedsskadelige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com