Abdominal øvelser efter en c-sektion

08/21/2010 by admin

For ni måneder, har hud og muskler i maven strakt til at rumme din baby. Nu du har haft din c-sektion, din baby er her, du har modtaget OK fra din læge og du er klar til at genvinde din figur. Hvad er den bedste og sikreste måde at gå om at få maven før graviditet tilbage?

Før du begynder

Fordi dine mavemuskler strækkes så meget under graviditeten, der kan være opstået en adskillelse, kendt som diastasis recti. Hvis du kan se en svulmende linje ned i midten af din mave, når du ligger og anspændt dine mavemuskler, har du denne betingelse. Ikke være bange; diastasis recti er meget almindelig. Men denne forskel kan tage fire til seks uger til at helbrede. For at undgå at beskadige dine mavemuskler, er det vigtigt at vente for at helbrede for at afslutte.

Kom godt i gang

Når din diastasis recti er helet, begynde med nogle blid, enkle abdominal øvelser.

Lig på ryggen med benene bøjet. Langsomt udånder og tegne dine mavemuskler. Holde din ryg flade og Forestil dig, at du trækker din abs for at røre din rygsøjle. Derefter langsomt slappe af og slippe din mave, som du inhalere et lange langsomme åndedrag.

Når du arbejder din mave, så glem ikke at styrke din ryg. En stærk core er afgørende for al fysisk aktivitet og vil bidrage til at forhindre skade.

At tone op dine rygmuskler, gøre nogle udvidede tå rører. Fra stående stilling, hæve armene over hovedet og trække vejret dybt. Udånder langsomt og samtidig bøje frem, nåede til at røre dine tæer.

Styrke og Tone

Efterhånden som du bliver stærkere, kan du tilføje flere toning teknikker. To toning og styrke øvelser er bækken tilt og crunches som beskrevet her:

Bækken tilt--ligge på ryggen med knæene bøjet, og fødderne fladt på gulvet. Løft dit bækken fra jorden og trække i din nedre mavemuskler. Igen, Forestil dig at du trækker din abs for at røre din rygsøjle. Som din abs engagere, holde denne position for en optælling af 10.

Crunches--liggende på jorden med fødderne på gulvet, på tværs af dine arme og hvile dine hænder på dine skuldre. Løft dit hoved og overkrop fra jorden, at holde dine skuldre og nakke afslappet. Langsomt hæve dig selv til en 45-graders vinkel, som du udånder. Du vil føle din abs engagere. Derefter, som du inhalere, langsomt sænke dig selv ned.

Side crunches--liggende på jorden med fødderne på gulvet, krydse armene og hvile hænderne på din skulder. Løft dit hoved og overkrop fra jorden, at holde dine skuldre og nakke afslappet. Langsomt hæve dig selv til en 45-graders vinkel, som du udånder, og twist til side, således at din skulder er i stand til at røre den modsatte knæ. Udånder og langsomt twist tilbage til midten som du sænke din torso. Gentag på anden siden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com