Hvad vitaminer forårsage kramper i benene?

06/21/2012 by admin

Der er intet ret så irriterende som at få et ben krampe. Hvis du er i søvn, vågen dig i smerte. Hvis du går, kan du have en pinlig snuble. Hvis du sidder, kan du ikke have plads til at strække benet. Du kan reducere dine chancer for at få kramper ved at sikre din kost er rig på vitaminer og mineraler. Selv om at tage vitaminer ikke vil forårsage kramper, vil ikke at have visse vitaminer i kroppen forårsage dem.

Definition

Et ben krampe er en kort, ufrivillig sammentrækning af en af benmusklerne, primært kalv, foden eller låret. Med andre ord musklen bøjer på sin egen og forbliver på den måde, om du vil det eller ej.

Årsager

Årsagen til kramper i benene er ukendt. Svømmere synes at få kramper, hvis de peger tæerne en bestemt måde. Mere muskuløse Ben synes også mere tilbøjelige til kramper. Lavt indhold af elektrolytter og diuretika er blevet knyttet til kramper. Dialysepatienter og gravide også klage over kramper oftere end andre. En af grundene til kramper kan være dårligt blodomløb i benene, hvilket fører til lavt iltindhold i muskelvæv af benene.

Tage vitaminer

Visse vitaminer vil medvirke til at reducere risikoen for kramper i benene. Disse omfatter vitamin E (400 IU en dag) som hjælper med at spile blod muskler og tynde blodet til at forbedre cirkulation. Mangler nogle af B-vitaminer (100 mg dagligt)--thiamin (B1), Pantotensyre (B5) og pyridoxin (B6)--er kendt for at forårsage kramper. Disse vitaminer bryde ned kulhydrater, fedt og proteiner til at producere energi og støtte i omløb. Endelig, a-vitamin (10.000 IU om dagen) og C-vitamin (3.000 mg om dagen) er nødvendige for at undgå kramper.

Mineraler

Sammen med vitaminer, overveje at få mere af visse mineraler, hvis du er tilbøjelig til kramper. Få nok elektrolytter--magnesium (400 mg om dagen), kalium (100 mg dagligt), calcium (1.200 mg om dagen) og natrium. Magnesium tillader calcium og kalium kan bevæge sig ind og ud af cellerne, mens calcium forbedrer magnesium absorption.

Kost

Mens du kan tage vitaminer og mineraler som kosttilskud, er en mere effektiv måde at få næring gennem din kost. Spise en velafbalanceret kost rig på frugt og grøntsager. Den nemmeste måde at sikre en afbalanceret kost er at følge madpyramiden fremmes af US Department of Agriculture. Dette omfatter: 6-11 portioner af kornprodukter, tre til fem portioner af grøntsager, tre portioner af mejeriprodukter, tre til fem portioner af kød, to til fire portioner frugt og begrænset olier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com