Effekten af Dental Seler

06/18/2012 by admin

Effekten af Dental Seler

Tandregulering seler bruges til at justere en persons tænder, herunder behandling for skæve tænder, buk tænder og andre tandproblemer. Disse dage, kommer seler i flere forskellige typer ud over den standard metal.

Tandlæge eller specialtandlæge?

Odontologer dental specialister og har ekstra træning i anvendelsen af seler. En regelmæssig tandlæge har ikke generelt disse ekstra kvalifikationer og uddannelse. Derfor, når seler er nødvendige, en specialtandlæge skal høres.

Typer af seler

Der findes flere forskellige typer af seler. De mest almindelige er de metal seler, som er lavet af rustfrit stål, sølv eller nogle gange guld. Hvis en person har en allergi over for andre metaller, guld er et godt alternativ siden sjældent gør det forårsage en allergisk reaktion. Disse dage, metal seler kan have forskellige farvede parentes eller fjern beslagene. Der er også seler, der er placeret bag tænderne, så de ikke er mærkbar. En af de nyere typer af seler tilgængelige er den klar plast type, der passer over tænderne at gradvist rette mindre problemer.

Historie

Ifølge Archwired.com, har seler eksisteret i meget lang tid, selv om de var enheder langt mere primitive end hvad vi har i dag. Arkæologer har fundet beviser i gamle grave i Egypten og Grækenland hvor skeletter har haft wire svøbt omkring deres tænder. I 1700-tallet udviklet franskmanden Pierra Fauchard en hesteskoformet enhed kaldet en bandeau, der udvidede buen af munden. Siden da er orthodontia fortsat at forbedre.

Effekter

Seler kan bruges af børn og voksne og kan have gavnlige virkninger. Har lige tænder ikke blot forbedrer udseendet, men hjælper korrekte problemer i forbindelse med forskydning af tænder, såsom taleproblemer eller bide og tygge problemer. Når tænderne er lige og ikke skævt, er de nemmere at holde rene. En tandbørste kan bedre nå mellemrummene mellem lige tænder. Selvfølgelig oprette lige tænder også en tiltalende smil, som kan styrke selvværd.

Omkostninger

Omkostningerne ved Ortodontisk seler varierer afhængigt af sværhedsgraden af de involverede tandproblemer. Mange dental insurance planer omfatter fordele for orthodontia og de fleste Odontologer vil gerne træne en betalingsplan, med eller uden udbetaling. Mens seler ikke er billig, er de lange lige fordele prisen værd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com