Evra plaster oplysninger

05/15/2012 by admin

Det fulde navn for Evra-plaster er Ortho Evra. Dette er en østrogen og gestagen hormon kombination patch bruges til at undgå graviditet ved at forhindre ægløsning.

Forholdsregler

Ortho Evra-plasteret er ikke anbefalet til dem, der lige har født, eller som ammer. Kvinder med en historie af brystkræft, leverproblemer eller hjertelidelser bør tale med en læge før du bruger plasteret.

Dosering

Ortho Evra-plaster er en ekstern præventionsmiddel, slidt og erstattet hver uge. Den ideelle placering for patch er under navlen. Bære kun et plaster på et tidspunkt.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af Ortho Evra-plaster er brystspænding, hovedpine og kramper. Nogle alvorlige bivirkninger kan forekomme, herunder brystsmerter, hævelse i kalv eller pludselig åndenød.

Advarsler

Alkohol bør begrænses når ved hjælp af plaster, da det kan forværre bivirkninger. Kontakt din læge, hvis symptomer såsom blødning fra skeden eller ubehag opstår.

Lægemiddelinteraktioner

Andre medikamenter, vitaminer eller kosttilskud kan interagere med Ortho Evra-plasteret, så informere din læge om eventuelle yderligere medicin du kan tage. Antibiotika kan påvirke effektiviteten af patch, og betablokkere kan have øget risiko for bivirkninger, når taget med patch.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com