Kræft Fundraiser ideer

03/06/2012 by admin

Kræft Fundraiser ideer

Forskere søger konstant efter en kur mod kræft. Kræftforskning, samt behandling af kræftpatienter, kan være meget dyrt. En måde at hjælpe med cancer-relaterede udgifter er vært for en fundraiser for lægeudgifter eller til at donere til forskellige kræft forskningsorganisationer. Der er en bred vifte af fundraiser ideer til at hjælpe rejse penge til kræftforskning og familier har brug for lægehjælp.

Jingle Bell gang

Dette vinteren fundraiser med en ferie-tema kan være en vellykket fundraiser. Folk har tendens til at give mere på denne tid af året. For et samfund, der fejrer jul, kan en jingle bell gåtur involvere kirker, skoler og andre organisationer. Alle involverede i gang kan tillægger deres snørebånd til at oprette jingles af lykke til hændelsen fundraiser klokker. For at tilføje en lille twist til jingle bell gåtur, kunne du få alle til at synge julesange mens indsamling donationer. Deltagerne kan samle løfter om antallet af miles gik eller en engangs løfte beløb. Sørg for at du opsøge individuelle og corporate sponsorer til at hjælpe med at øge din fundraising kapacitet. For et ekstra boost i at fremme fundraiser begivenhed, skal du sende breve til lokale forretninger, radio og nyheder stationer og lokale aviser til at fremme begivenheden.

Maskeradeballet

En maskerade bold kan planlægges til enhver tid af året. Mennesker elsker en mulighed for at få klædt og gå ud. En maskerade bold er bedst holdt i en kirke, skole eller endda en begivenhed hotelværelse. Men jo mere du gemme på planlægning, jo flere penge du vil rejse på fundraiser. Indstille en optagelse pris for hændelsen mindst det dobbelte udgifter til planlægning. For yderligere besparelser, spørge deltagerne til at bringe en overdækket skål, dessert og drikkevarer. Hvis du er i besiddelse af begivenheden på et hotel, skal du sørge for at redegøre for hotellets politik med at bringe i mad fra eksterne kilder. Få familie, venner og lokale forretninger involveret ved at sende fundraiser breve og invitationer i mindst en måned før arrangementet.

Fællesskabet Picnic

Fællesskabet picnic kan være en effektiv måde at rejse penge til kræft og opbygge relationer på samme tid. Angive en entré for voksne og børn. Involvere lokale forretninger ved at have dem donere elementer til tombola eller bortauktionere og opsøge lokale restauranter til at donere mad for hændelsen. Send breve til radio, tv og aviser til at bede om deres hjælp i at fremme begivenheden. Send invitationer til lokale kirker og skoler til at involvere hele samfundet. Det ville være en god idé at endda invitere din by borgmester eller andre embedsmænd.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com