Hvordan man binder et es Bandage

03/09/2012 by admin

Ace brand elastik bandager er korte elementer i enhver førstehjælpskasse. De har en bred vifte af anvendelser såsom forbedre blodgennemstrømningen, reducerer hævelse, holder benskinner eller køleelementer på plads og blive stiv leddene, mens de helbrede. De er normalt fastgjort med clips eller Velcro, men de kan også være bundet ind i sig selv. Det gør en svagere forbindelse end den standardmetode, men det kan arbejde.

Instruktioner

• Undersøge problemområdet. Hvis skaden blødning eller oser, anvende gaze til området, før du fortsætter. Hvis området er brudt eller brækkede, placere skinne på eller i nærheden af skaden. Hvis området synes hævede, ømhed eller kræver en is eller varme pack, gælde der for området.

• Rul et par inches fra slutningen af es bandage. Placer den på patientens krop i nærheden af området.

• Wrap forbinding omkring lemmer. Dække området og et par inches over og under det med Ace wrap. Hvis du har gaze, en ispose eller en skinne på området, gør sikker på du dække dem helt (eller så meget som muligt, hvis skinne er for lang) med forbinding. Hvis du er indpakningen omkring en fælles og ikke bruger nogen gaze, køleelementer eller benskinner, wrap ovenfor og nedenfor leddet, men lade nogle af huden over leddet udsat. For eksempel, hvis indpakning omkring patientens ankel, Pak det over anklen, så omkring svangen af foden og veksler mellem de to områder men forlade hælen udsat. Det stivner fælles, men stadig giver patienten mulighed for at flytte det, som gør det muligt at helbrede.

• Rul hele forbinding. Når du når til slutningen, bruge stik clips eller Velcro vedhæfte forbinding til sig selv, der binder det og holder den på plads. Hvis du ikke har enten stikket, guffe slutningen af forbinding i en af de lavere lag af forbinding.

Tips & advarsler

  • Hvis din forbinding har ikke stik clips eller Velcro og gemt slutningen holder glider ud, er dette normalt. Stikkene fungere bedre, men du kan forbedre det ved tucking slutningen nær kanten af forbinding og rullende kanten af forbinding over denne gemt i bit.
  • Mens de fleste førstehjælp vil dække den oprindelige skade, bør patienten konsultere en læge til at sørge for der er ingen dybere skader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com