Urinveje infektion kur

04/24/2012 by admin

Urin infektioner, ofte kaldet urinvejsinfektioner eller urinvejsinfektioner for korte, typisk opstår Hvornår bakterier får adgang til urinvejene. Infektion kan påvirke urinrøret, blæren, og i mere alvorlige tilfælde kan det sprede sig til nyrerne. Der er flere måder at effektivt begrænse UTI symptomer og helbrede infektionen.

Hjem retsmidler

Urinvejsinfektioner kan ikke kureres effektivt med hjem retsmidler alene, men visse forholdsregler du kan tage derhjemme kan begrænse, forhindre og i nogle tilfælde få slippe af infektionen. Drikke rigelige mængder af vand hjælper flush din system af infektion. Tranebærsaft har tendens til at være særlig nyttig for bekæmpelse af urin infektioner. Holde sig væk fra drikkevarer, der kan samle din urinvejene, såsom kaffe og alkohol. For at undgå infektioner skal tisse når du føler behovet, og straks efter seksuel aktivitet. Det kan også hjælpe for at tage brusebade i stedet for at bade. Hvis du har mistanke om du har en UTI, bør du stadig konsultere en læge; ikke stole på hjem retsmidler som din eneste måde at bekæmpe infektionen, da det kan give infektionen til at sprede.

Antibiotika

Antibiotika er den normale kur mod urin infektioner og er meget effektiv i denne henseende. Ofte urin symptomer forbundet med en infektion såsom hyppig vandladning og ubehag ved vandladning vil forsvinde inden for et par dage for at starte på en antibiotisk kursus. Ifølge Mayo Clinic er nogle fælles antibiotika til behandling af urinvejsinfektioner Amoxicillin, Ciprofloxacin og Levofloxacin. Efter symptomer sprede, skal antibiotika, der normalt tages for en anden uge, eller to at sikre, at infektionen er udryddet. I milde tilfælde en læge vil ordinere et kortere kursus af narkotika, og i mere alvorlige tilfælde smertestillende medicin kan hjælpe lindre ubehag mens urinating.

Alvorlige infektioner

Hvis en urinveje infektion skrider frem til det punkt, hvor blære og nyrer er inficeret, kan mere drastiske foranstaltninger have til at helbrede problemet. Indlæggelse og intravenøs indgift af antibiotika kan være påkrævet, hvis infektionen er på et fremskredent stadium. Hvis nyrefunktion er væsentligt svækket af infektionen, kan du nødt til at gennemgå dialyse--en proces, hvor maskiner hjælpe kroppen med behandling af affald i stedet for nyrerne. En ubehandlet UTI kan føre til permanente nyreskader, men urinvejsinfektioner kan næsten altid være forhindret i at nå frem til dette stadium ved at anerkende symptomerne og at få ordentlig medicin. Urinvejsinfektioner forekommer hyppigere hos kvinder, så det er vigtigt for kvinder at kende symptomerne på en UTI, så de kan begynde at tage skridt til at helbrede infektionen hurtigst muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com