Hvad betragtes som nat nattesved?

04/27/2012 by admin

Hvad betragtes som nat nattesved?

Nattesved er anfald af sveden så stærkt at nightclothes og sengetøj er gennemblødt. Næsten alle har nattesved på et tidspunkt i deres liv. Mens de normalt går væk, nattesved kan være tegn på en alvorlig sygdom.

Funktioner

Vågne op med gennemblødt nightclothes eller sengetøj er et tegn på nattesved. Sovekabine kan være nødvendigt at skifte klæder eller sengetøj før de går tilbage til at sove. Den næste dag, kan han eller hun være søvnig eller irritabel.

Årsager

Nattesved er almindelige i overgangsalderen, graviditet, eller når en person har en overaktiv skjoldbruskkirtel. De er også fælles med infektioner, HIV / AIDS, tuberkulose og lungebetændelse. Kræft, forårsage lymfom, leukæmi og binyrerne tumorer også nattesved. Lægemidler, såsom antidepressiva, erektil dysfunktion medicin og niacin (for at sænke kolesterol), kan forårsage nattesved. Sovende i et varmt rum eller med for mange tæpper eller tunge nightclothes kan forårsage nattesved.

Betydning

Ifølge en undersøgelse har 41% af alle mennesker nattesved.

Behandling

Fugt-fugtspredende ark eller nightclothes kan hjælpe. Se en læge til at udelukke eller behandle infektioner, kræft eller andre medicinske tilstande.

Advarsel

Folk, der har regelmæssige nattesved---især med en feber eller vægt tab---bør se en læge. Disse kan være tegn på en underliggende medicinsk tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com