Aktiviteter for Aspergers sagsstyring uddannelse

04/21/2012 by admin

Aktiviteter for Aspergers sagsstyring uddannelse

Aspergers syndrom--som--er opkaldt efter Hans Asperger, en børnelæge, der identificeret denne autisme spektrum forstyrrelse i 1940. Symptomer på Aspergers omfatter usædvanlig tale mønstre og tvangspræget adfærd. Hertil kommer, som syge kan være overfølsomme over for stimuli som lys eller lyd. Selvom personer med AS er normalt funktionelle i dagligdagen, har de ofte særlige uddannelsesmæssige og sociale behov. De professionelle, der specialiserer sig i at arbejde med Aspergers-ramte personer kan lære værdifulde indsigt fra aktiviteter for Aspergers sagsstyring uddannelse.

IEP rollespil

AS case manager skal koordinere sociale og medicinske tjenester for at tilstrækkeligt løse kundens behov. Klienten med Aspergers syndrom omfatter dette specialundervisning under en IEP--individuel pædagogisk Plan--der vil vejlede og informere den studerendes uddannelsesmæssige karriere. Skolens personale, herunder barnets lærer, forældre, case manager og andre mødes for at skabe IEP.

Under sagsstyring træning er et rollespil aktivitet, der gør dig bekendt med IEP spørgsmål, forskellige gruppedynamik, og giver dig mulighed for ansigt og navigere potentielle problemer med "hot button" uvurderlig for din fremtidige effektivitet som en AS case manager. Under dette rollespil antager du og dine kolleger dele af læreren, forældrene og skoleforvaltninger mens hver person tager en tur som case manager. Ved hjælp af en pre-skrevet script, der skitserer en prøve studerende problemer og individuelle behov giver role-players et udgangspunkt for udvide diskussionen. Den case manager under aktiviteten bør fokusere på fortaler for den studerendes bedste resultat.

Brainstorming

En af de vigtigste værktøjer en Asperger case manager kan besidde er viden. Brainstorming med andre som fagfolk er yderst effektiv i samle viden, erfaring og indsigt. En måde at brainstorme i et klasseværelse indstilling er at station instruktør på tavlen for at udarbejde lister. Én kolonne kan være overskriften "Symptomer,", mens en anden kan være ret "evner" og en tredje "Handicap." Du og dine kolleger kan ringe ud elementer for hver liste, hver bidrage til videngrundlaget for gruppen. Når brainstorming-sessionen er afsluttet, kopi down lister for fremtidig reference.

Kreativ skrivning

Som et yderligere middel til at dele viden og indsigt, kan en ugentlig skrive aktivitet effektivt fokusere på sagsstyring til Aspergers syndrom. Essays, fiktion og poesi give stemme til de forskellige måder sagsbehandlere udtrykke deres fortalervirksomhed. En beskrivelse af en meningsfuld møde eller et digt, hvori den case manager får klientens synspunkt kan tilbyde indsigtsfuld perspektiver, der vil hjælpe med fremtidige professionelle situationer. Det vigtigste aspekt af kreativ skrivning aktivitet er muligheden for dig og dine kolleger til at dele dit arbejde i klassen og give feedback til andre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com