Hvad er SLT Laser øje behandling?

03/18/2012 by admin

Laser øjenkirurgi er meget ofte anvendes til behandling af åben-vinkel glaukom. Selektiv laser trabeculoplasty (SLT) laser eye behandling er en nyere form for behandling for denne sygdom. Det er en ambulant procedure og synes at være effektive til at sænke trykket i øjet hos mange patienter, åben-vinkel glaukom.

Brug

SLT er brugt til at behandle patienter med glaukom ved at reducere trykket i øjet samtidig forårsager færre skader på øjet. Mens argon laser trabeculoplasty (ALT) bruger en høj energi laser til at forbedre dræning af væske fra øjet, bruger SLT en lav energi laser til at åbne tilstoppede afløb kanaler, så væsken kan løbe ud af øjet og sænke trykket i øjet.

Effekter

SLT stimulerer kroppen til at udnytte naturlige mekanismer for at forbedre udstrømning af øjet. Laser i SLT procedurer fungerer anderledes end laser i ALT proceduren ved behandling af specifikke melanin-holdige celler i trabekelværket eller afløbssystemet i øjet mens andre celler urørt. Det er generelt effektivt til at reducere trykket i øjet.

Administration

SLT laser øje behandling administreres som en ambulant procedure, mens patienten er siddende på en spaltelampe, der indeholder laseren. Lægen placerer et bedøvelsesmiddel drop ind i øjet og gælder en særlig kontaktlinse hvorigennem laser stråle skud er placeret. Proceduren tager kun et par minutter; bagefter, vil lægen recheck trykket i øjet.

Fordele

Der er flere fordele til SLT øje laserbehandling. Fordi det behandler selektiv celler i trabekelværket og ikke skader det omkringliggende væv, kan SLT gentages på et senere tidspunkt. Efter at have SLT, behøver patienten ofte ikke at fortsætte med øjendråber, så der er lavere udgifter til medicin. Efter en gennemgang af Latina og kollegaer overveje nogle læger SLT en primære behandlingsmulighed for patienter med åbenvinklet glaukom. SLT også griber ikke ind i eventuelle fremtidige glaukom kirurgiske procedurer, at en patient kan have brug for.

Bivirkninger

Under SLT, bør patienten ikke føle nogen smerte, selv om der kan være nogle fornemmelser følte under proceduren. Risikoen for laser øje behandlinger kan omfatte en uønsket stigning i trykket i øjet, blødning, scratchiness og betændelse. Der er også en lille risiko for fremtidig udvikling af grå stær, tab af synet eller tab af et øje. Der er ingen systemiske komplikationer som øjendråber har ofte. Øjet kirurgen vil drøfte alle disse potentielle komplikationer med patienten før proceduren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com