Angst instrumenter

08/18/2010 by admin

Angst instrumenter

Måling af angst niveauer er en nyttig praksis i forbindelse med psykoterapi. Det kan bruges til at fastlægge passende behandlinger, måle terapeutiske fremskridt og spore efter terapi resultater. Talrige instrumenter er konstrueret til dette formål, hver med fordele og ulemper. Valg af den relevante Psykometriske enhed er afgørende for ønskeligt terapeutiske resultater.

Beck angst Inventory (BAI)

Beck angst Inventory (BAI) består af enogtyve udsagn designet til at være afsluttet i en selvstændig rapport format. Respondenterne Vurder deres grad af enighed med hvert redegørelse fra 0 "ikke på alle" til 3 "alvorligt." Svar lægges derefter sammen som et engangsbeløb, som repræsenterer den adspurgte angst niveau på tidspunktet for vurderingen. Angst niveau kategorier omfatter minimal (0-7), mild (8-15), moderat (16-25), og svær (26-63). BAI er en af de mest anvendte foranstaltninger af angst i klinisk indstillinger.

Hamilton angst Rating Scale (SKINKE-A)

Hamilton angst Rating Scale (SKINKE-A) består af 14 elementer, som er scoret på en 5 point Likert skala. Den måler både fysiske og psykiske symptomer på angst. SKINKE-A er en kliniker-rated skala, hvilket betyder, at det er fyldt af klinikeren og ikke af klienten. Fordi det er kliniker-rated, behøver SKINKE-A ikke at vurdere for bagatellisere eller overdrive symptomer, hvilket gør det til et mere tid-effektive foranstaltning af angst. Det er heller ikke underlagt en klient modersmål eller læsning niveau.

Spielberger stat-træk angst Inventory (farvede)

Spielberger stat-træk angst Inventory (farvede) er den hyppigst anvendte måling af angst i klinisk indstillinger. Det er en af de eneste foranstaltninger af angst, som skelner mellem angst på grund af midlertidige stressfaktorer og angst på grund af personlighed strukturer eller andre kroniske problemer. Instrumentet består af fyrre samlede elementer, som alle er målt ved hjælp af en 4 point Likert skala. FARVEDE vil tage de fleste voksne cirka ti minutter at fuldføre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com