Sådan Nyd et inficeret sår

08/14/2012 by admin

Inficerede sår kan være problemer, hvis ikke taget sig af ordentligt. Kontinuerlig betændelse kan forårsage cellulitis, koldbrand eller endog døden. Det er derfor det er vigtigt at kende tegnene på infektion og Lær hvordan du effektivt sættetid dine sår. Den rette mængde af vandbehandling reducerer infektion og fremmer hurtigere opvarmning.

Instruktioner

• Brug en ren vasken eller små vandbassin til at suge det sårede område i varmt vand i 20 minutter tre gange om dagen. Ifølge om Kids sundhed, kan en varm våd vaskeklud bruges i stedet for bassinet for den samme mængde tid hver dag.

• Anvende en varm saltvand løsning til den inficerede sår til at slippe området af pus eller løs væv. Løsningen skulle indeholde to teskefulde salt pr. quart af vand. Spørg din læge om at levere en sprøjte i tilfælde af kunstvanding af sår er nødvendig før du anvender løsningen.

• Rengør skaden med vand og ændre forbinding, når en dag indtil såret heler. Når såret er lukket, anvende en varmepude eller varmt klud på det røde område i 20 minutter mindst tre gange om dagen. Undgå iblødsætning syet sår. Suturer kan let vaskes med sæbe og vand, men vent, indtil stingene er ud før den tillader nogen aflange fugt.

• Være opmærksomme på tegn på, at din ikke sårheling trods iblødsætning. Familie for Doctor.org anbefaler søger akut behandling, hvis såret er snavs, der ikke vil komme ud; afløb en tyk, cremet grålig væske; er omgivet af røde striber; eller du begynde at køre en feber på mere end 100 grader. Også søge en læge råd hvis området omkring såret går følelsesløse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com