Hvordan man stopper overspisning

08/12/2012 by admin

Hvordan man stopper overspisning

Er ikke en grund til at spise, indtil du er utilpas, bare fordi det smager godt. Der er nogle enkle trin, der kan træffes for at stoppe overspisning hverdagen. Når du foretager din forpligtelse til at kontrollere appetitten, er du på din vej til succes.

Instruktioner

• Drik en masse vand. Vand godt for dig og det fylder dig. Når din mave føles fuld fra drikkevand, er dine sult opfordrer færre.

• Evaluere din sult. I begyndelsen af måltidet, evaluere din sult. Gøre dette igen halvvejs gennem din måltid. Det meste af tiden vi tror ikke, om det igen indtil maden er færdig. I modsætning til når du var barn, har du ikke rense din tallerken.

• Skift aktiviteter. Hvis du spiser simpelthen fordi du keder dig, stå op og gøre noget. Ændre den aktivitet du er engageret i.

• Vent et par minutter. Efter følelse træffe de første sult kvaler, beslutning om at vente i 10 minutter. Hvis du stadig sulten efter intervallet, nødt du sandsynligvis til at spise. Men sult pangs kunne blot, du keder dig og har brug for en pause fra nogle opgave.

• Spis langsomt. Undersøgelser har vist, at tilfredshed niveauer tager 12 minutter eller mere for at nå hjernen i en tyndere person, men tage 20 minutter eller mere for at komme til hjernen, hvis du er overvægtig. Spiser dit måltid mere langsomt vil hjælpe din mave hamle op med din hjerne.

• Gøre dit måltid din opgave. Spis ikke under kørsel, arbejde eller gøre noget andet. Dit sind er typisk på andre opgaven og ikke på dit måltid. Du ikke klar over, når du er fuld, når du ikke betaler opmærksomhed.

• Nyd de første bid. Det er blevet bevist, at smagsløg mister deres følsomhed som dit måltid skrider frem. Smage de første par bidder af dit måltid. Ved at gøre dette, tilfredsstille du din trang til at bestemt mad mere fuldt ud.

• Bruge en mindre plade. Vores hjerner reagerer på visuelle stikord. Hvis det viser sig at vores mindre portioner er små på en stor middagstallerken, er vores hjerne tilbøjelig til at tro, at det ikke er mad nok. Men hvis du lægger den samme mængde mad på mindre plade, det ser ud som en fuld tallerken med mad. Narre din hjerne til at tro din portionerne er større.

• Vælg opfylder fødevarer. Fødevarer, der er højt kalorieindhold, men lille i del vil ikke være tilfredsstillende. Vælg fødevarer højt proteinindhold og højt fiberindhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com