Tå neglesvamp symptomer

04/11/2012 by admin

Tå neglesvamp symptomer

Toenail svamp kan vises enhver tid af året og på nogen. Det er en meget smitsom sygdom, der kan forårsage ubehag og forlegenhed. Der er specifikke symptomer på toenail svamp at være på udkig efter.

Misfarvning af neglepladen

Toenail Svampen forårsager misfarvning af neglen. Det kan starte på den frie kant eller side af neglen og sprede sig til hele neglepladen. Den misfarvning starter ud som en hvid eller grønlig nuance og, hvis venstre ubehandlet, kan udvikle sig til sort.

Dannelsen af Pus

En af de mest kontrollampe tegn af toenail svamp er pus. Som infektionen provenuet, vil pus danne under neglelejet og blive smertefuld. En dårlig lugt kan også udvikle.

Ophævelse af søm

Hvis venstre ubehandlet, vil søm begynde at løfte ud af neglelejet. Dette løfte kan forekomme på dæksiden, neglebånd området eller gratis kanten af neglen.

Potentielle komplikationer

Hvis venstre ubehandlet, vil toenail svamp forårsage permanent skade på negleroden, forårsager nail at blive misshaped. Mange gange den beskadigede negle vokser ind i et horn form. Dette medfører ubehag og smerte på grund af sko pres på neglen.

Behandling

Der er mange over-the-counter og hjem afhjælpe behandlinger, men mest effektive er oral medicin ordineret af sundhedspersonale.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com