Hvordan man genkender Depression hos piger

09/10/2012 by admin

Barndom og teenage år er fuld af en stor vækst og forandring. En masse sker i løbet af denne tid, der er svært for børn og unge voksne til at behandle og forstå. Depression forekommer hyppigt blandt denne aldersgruppe med så mange som fem procent lider af alvorlig depression på én gang. Mens nogle unge børn oplever depression, stige numrene med puberteten. Drenge lider af depression så meget som piger under forhånd pubescent år, men efter puberteten kursen ændres til forholdet to til én af pigerne til drengene. Anerkende depression i piger kan hjælpe med at forhindre problemer såsom spiseforstyrrelser, stof- og alkoholmisbrug og selvmord.

Instruktioner

• Kig for fysiske symptomer som hovedpine eller mavesmerter uden en medicinsk forklaring at genkende depression i unge piger. Andre symptomer omfatter nægtelse af symptomer, overdreven grædende og aggression.

• Holde øje med piger, der vises angst og anti-social adfærd i en ung alder. En nylig undersøgelse fra University of Washington viste, at disse træk mellem første og anden klasse piger bedst forudsagte depression i de senere år.

• Monitor piger i udløser situationer for depression, som familien situationer som separation eller skilsmisse, intens gruppepres, store liv ændrer sig, som flytter eller starte en ny skole eller kropsbillede ændringer forårsaget af puberteten og udvikling.

• Søge lægelig rådgivning når en pige viser nogen af følgende symptomer: håbløshed, manglende evne til at finde fornøjelsen fra tidligere lystbetonet aktiviteter, irritabilitet eller vrede, ændringer i søvn eller appetit, fysiske problemer som hovedpine og mavesmerter, opførsel lige "skære" og selv-lemlæstelse, manglende energi, nedsat social interaktion, problemer i skolen og selvmord ord og idéer.

Tips & advarsler

  • Må ikke bare antage en pige er "i fase" og vil "vokse ud af det." Mens hormon-induceret moodiness er normale i piger, er depression ikke. Odds er, hvis du har mistanke om en pige er deprimeret, så er der nok grund til at konsultere en professionel. Hvis hun hints om eller taler om selvmord, hun har været tanker om det i et stykke tid og skal straks se en professionel.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com