Normal blodsukker niveau i kvinder

05/13/2012 by admin

Insulin styrer mængden af glucose eller sukker i blodet og den hastighed, hvormed det er optaget af celler i kroppen for energi. Når en kvindes blod glucose niveauer er høj eller lav, kan sundhedsmæssige problemer resultere.

Diabetes

I diabetes er blodsukkeret over det normale. Ifølge den amerikanske Diabetes Association har 15,7 millioner amerikanere diabetes. Det er den sjette mest almindelige dødsårsag i USA.

Hypoglykæmi

I hypoglykæmiske kvinder er blodsukker under normal, forårsager sult, svimmelhed, svedtendens, forvirring, hjertebanken og prikken i læber.

Blodsukkeret

Blodsukker niveau er målt i milligram af glucose pr. 1 / 10 liter blod. Hos kvinder, normale blodsukkerniveauer er 110 mg/dl og under. Borderline blodsukkeret, betragtes som nedsat glukose intolerance, er mellem 110 og 126 mg/dl. Hos kvinder med diabetes stadig blodsukkeret højere end 126 mg/dl for to til tre dage.

Måling af blodsukker

Kvinder kan teste blodsukkeret i hjemmet ved hjælp af glukose test strips. Elektroniske test enheder er også tilgængelige.

Løsninger

Et fedtfattigt, fiberrig kost og regelmæssig motion kan bidrage til at fremme normal blodsukker hos kvinder. Medicin eller insulin behandlinger er også tilgængelige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com