Hvordan man kan stoppe med at ryge med en støtte eller kold tyrker

04/19/2012 by admin

Rygning er en stærk afhængighed som afslutning kan være vanskeligt at gøre, på trods af anti-rygning oplysningskampagner. Rygning er ekstremt vanedannende nikotin og andre kemikalier, der normalt er blandet med tobak cigaretter. For mange, har at holde op med kold tyrker været den eneste metode, der har fungeret. Andre har valgt for at bruge sådanne rygning rygestop hjælpemidler som nikotintyggegummi, plastre og selv røgfri cigaretter. Uanset hvilken metode vælger du, det første skridt at gøre beslutningen om at forlade og holde sig til det.

Instruktioner

• Vælge en startdato til at forlade. Når du har oprettet det, rense din bolig af alle elementer, der minder dig om rygning. Når dag kommer, smide alle cigaretter, askebægre og alle objekter, der minder dig om rygning, eller som har potentiale til at udløse cravings. Lad din familie, venner og kollegaer ved, at du har besluttet at stoppe med at ryge. Informere dig om hvad du kan forvente den første dag efter afslutning. De mest almindelige abstinenser er humørsvingninger, hovedpine, og ændringer i din søvn cyklus, såvel som depression og angst. De mest alvorlige abstinenssymptomer er normalt mærkes i de første 48 timer efter afslutning.

• Beslutte, hvordan du vil afslutte. Nogle rygere er købedygtig med held quit "kold tyrker" uden nogen form for hjælp. Men mange har brug for støtte, der kommer fra en støtte til ophør. Andre Afslut i måneder eller år kun tilbagefald, og derefter ty til en støtte til ophør. Heldigvis er der mange muligheder til rådighed. Der er flere FDA-godkendt medicin til at reducere nikotin cravings og abstinenssymptomer. Nogle af disse medikamenter er solgt med en recept og indeholder ikke nikotin. Nikotin udskiftning behandlingsformer, men sælges i håndkøb på dit lokale apotek.

• Styre dine cravings. Hvis du bruger en rygestop støtte, såsom en nikotin plaster eller tyggegummi, vil din cravings højst sandsynligt blive mindre intens. At finde måder at håndtere med dine abstinenser naturligt vil være afgørende, hvis du afslutter kold tyrker. For mange bliver spise et tilflugtssted. Opbevar sunde snacks. Selleri sticks, baby gulerødder og æbler er gode muligheder. Når du føler trang til at ryge, minde dig selv at cravings vare ikke mere end 10 minutter. Dette vil hjælpe give dig perspektiv. Holde en dagbog og overvåge dine fremskridt. Gøre din trang til efterretning og hvordan du håndtere dem. Også, gøre opmærksom på de små sundhed ændringer, der er mærkbar selv efter en dag i ikke ryge, såsom lysere øjne og hud, og en stigning i vejrtrækning kapacitet.

• Hvis du beslutter dig for nikotin substitutionsbehandling kan hjælpe dit rygestop indsats, muligheder omfatter nikotintyggegummi, tabletter, næse spray, plastre og inhalatorer. Flere undersøgelser har vist disse nikotin udskiftning behandlingsformer kan fordoble dine chancer for at holde op med succes. Dette er især tilfældet, hvis du har prøvet at holde op "kold tyrker" og var ikke i stand til. Nikotin udskiftning behandlingsformer arbejde ved at give din krop med en lille mængde nikotin ad gangen for at reducere abstinenssymptomer.

• Oplysninger om røg rygestop hjælpemidler uden nikotin, tale med din læge. Visse antidepressiva, herunder Bupropion og vareniclin, er godkendt af FDA og har været yderst vellykket i at hjælpe mennesker, der forsøger at stoppe med at ryge. Den væsentligste effekt af denne medicin er at reducere abstinenssymptomer og cravings, ligesom nikotin rygestop behandlinger.

• Fortsat fokus på dit mål at være røg-fri. I løbet af din første måned, undgå steder hvor du sandsynligvis vil blive udsat for cigaretter. Holde fordelene ved rygestop huske på alle tidspunkter. Du vil tilføje sunde år til dit liv; din respiratorisk kapacitet vil genoprette; og vil du have mere energi, glødende hud og en hel del flere penge i lommen.

Tips & advarsler

  • Selvom rygning rygestop hjælpemidler giver gavn for at hjælpe dig sparke en dødbringende vane til gadehjørnet, kan de også have flere bivirkninger. Lejlighedsvis, kan disse bivirkninger være alvorlige. Løse eventuelle bekymringer med din læge, så du ved, hvad de kan forvente. Også, tale med din læge før kombinere rygestop behandlinger med antidepressiva eller anden receptpligtig medicin.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com