Problemer med glemsomhed

04/15/2012 by admin

Problemer med glemsomhed

Problemer med glemsomhed kan vække bekymring, men de er ikke altid et tegn på et alvorligt problem. Hvis du simpelthen glemmer, hvor du lægger dine nøgler fra tid til anden, eller glemme, hvorfor du gik ind i et bestemt rum, betyder ikke det nødvendigvis, du har et problem med progressive hukommelsestab. Men hvis du føler dig meget bekymret over din hukommelsesproblemer, bør du kontakte din læge for evaluering.

Alders-relaterede hukommelse bortfalder

At blive mere glemsomme er et fælles problem blandt mange mennesker, som de bliver ældre. Tegn på mild glemsomhed omfatter ofte misplacing forskellige elementer og har svært ved at lære nye ting. Simpel alders-relaterede hukommelsestab kan undertiden blive hjulpet ved at blive mere aktiv fysisk og begrænse brugen af alkohol, Ifølge National Institute on Aging. Som mennesker alder kan de skal stole på værktøjer til at udløse deres hukommelse, såsom lister og kalendere.

Mild kognitiv svækkelse

Mild kognitiv svækkelse, eller MCI, er en lidt mere alvorlig end alders-relaterede hukommelse bortfalder, men ikke så alvorlig som Alzheimers sygdom eller andre former for demens. En person, der har mild kognitiv svækkelse kan ofte glemmer aftaler, mister elementer ofte og kan have problemer med at komme med ordene. Ifølge Alzheimer's Association, mennesker med mild kognitiv svækkelse har større risiko for at udvikle Alzheimers sygdom end dem uden det, men ikke alle, der har MCI udvikler Alzheimers sygdom.

Vendbar problemer

Visse helbredsproblemer kan forårsage vanskeligheder, der efterligner mere alvorlige problemer med glemsomhed. Medicin, herunder blodtryksmedicin, forårsage smertestillende medicin eller sedativa undertiden forvirring eller andre kognitive problemer. Interaktion mellem flere typer af medicin kan også føre til glemsomhed. Hoved traumer kan føre til midlertidig glemsomhed. En person, der er under kronisk stress kan finde at de pludselig har kognitive problemer, og hvis stress går væk, glemsel gør også. Sygdom i skjoldbruskkirtlen, leversygdom, nyresygdom og vitamin B12-mangel er blandt sundhedsmæssige betingelser, der kan forårsage problemer med hukommelsen, er reversible.

Alvorlig glemsomhed problemer

Tab af hukommelse, tænkning og argumentation evner til det punkt, at det forstyrrer evnen til at udføre daglige aktiviteter er kendt som demens. Dette er ikke en sygdom i sig selv, men et symptom på anden sygdom såsom slagtilfælde eller Alzheimers sygdom. En person med demens kan gentage sig selv igen og igen, vild i velkendte områder eller ikke kunne huske velkendte personer eller steder. En person med demens bør være under en læges behandling til behandling af fysiske eller adfærdsmæssige problemer eller at foreslå behandling eller tjenester, der kan hjælpe med pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com