Hvordan til at identificere hypothyroidisme og hvis det er ansvarlig for din mund smerte

04/18/2012 by admin

Hvordan til at identificere hypothyroidisme og hvis det er ansvarlig for din mund smerte

Når du lider af mund smerte, der er på grund af hypothyroidisme, er du tilbøjelige til at opleve flere former for smerter, herunder smerte leddene og smerte, der stammer fra foden muskler, som alle påvirkes, når din skjoldbruskkirtel ikke er fungerer korrekt.

Instruktioner

Hvad er hypothyroidisme?

• Lære at hypothyroidism er en tilstand, hvor skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok thyroid hormoner og skjoldbruskkirtlen bliver træg. Når denne betingelse er til stede, kan det resultere i en smertefuld fod tilstand kaldet tarsal tunnel syndrom, som manifesterer sig ved at producere smerter i svangen af foden, snurren i foden, brændende og prikkende. You may experience pain in your toes as well, according to Thyroid-Info.com. Smerten bliver værre jo mere du går.

• Forstå, lider af joint-relaterede problemer og muskelproblemer er ofte resultatet, når en person har hypothyroidisme. Når muskler svulme, tryk musklerne på nerver, forårsager smerte. Leddene kan blive stive og ømme som følge af hypothyroidisme. Når dette sker, kaldes det "arthropathy," som er en sygdom i en joint. Hypothyroidisme kan også resultere i betændte led.

• Bemærk at tarsal tunnel smerter kan være resultatet af en beskadiget eller komprimeret nerve i mund eller en skadet foden muskler. Dette forårsager smerte i anklen og tæer, og hele foden. Når blodet ikke kan komme til eneste af din fod på grund af nerveskader, forårsager dette smerte.

• Sætte orthotics i dine sko. Orthotics er ortopædisk udstyr der gør iført sko mere komfortable og støttende og der skal eliminere nogle af dine Hypothyroide mund smerte.

• Få en diagnose. Selv ikke diagnosticere. Hvis du tror, din skjoldbruskkirtel er træg og du oplever mund smerte, lave en aftale for at se din læge. Din læge kan give dig injektioner af kortikosteroider til at reducere ubehag og smerter du oplever.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com